2008-08-11

Måndag

Jag fattar inte vad det är för dag ens... undrade om det var måndag eller tisdag... Helt snurrig. Igår skrev jag till Sanna min kusin, på hennes blogg och grattade henne i efterskott... fast hon egentligen fyllde år det datumet som jag skrev... :S Hon fyller i allafall år idag (fast egentligen e det den 12 nu för klockan är över tolv....) GRATTIS!
E det nån som hänger med???

Jaja, jag skriver för det som har hänt på måndagen den 11 augusti 2008

Mycket arbete som hudvårdskonsult nu... Fan va jag tjatar om det, men detta är ju en dagbok i princip så om det är det som har hänt så är det lite svårt att skriva nått annat... Det blev lite kaka på kaka dock med möte idag, för vi hade ju kick-offen på söndag och varje måndag är det måndagsmöte.
Soili var med som gäst! Det var kul. Hon blev så fin i sin foundation... Snyggo. Hope I look like her when I am in her age...

Annars har jag inte haft för mej så mycket... Var nere i Partille centrum för att öppna ett konto med tillhörande bankgiro... Det visade sig vara en besvärlig historia om man inte hade ett registerat företag. Och det kan man ju inte direkt kalla mitt jobb med hudvården än... mer en hobby... Men nu har jag iallafall ett konto med tillhörande plusgiro... Alltid nått. :)


Såhär glad såg jag ut efter det eventet...

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt...
Mer än LOVE and Good night.


Kommentarer
Postat av: Linda

Hamnade här av en slump trevlig bloog du har.



Kram Linda


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback