2008-08-23

Lördag

Idag är det bättre... Har ätit min penicilinkur ordentligt... :) Duktig jag är va?
Vaknade vid tio och slappade i princip hela förmiddagen...
Sedan ryckte vi upp oss och tog tag i lite städning. Chris var duktig och vek ett helt berg av rena kläder. Jag är jätteduktig på att tvätta och hänga upp tvätten på tork men när det sedan kommer till vikning och lägga in det i skåpen så suger jag... Att vika dom är inte heller så farligt men sedan verkar det vara en omöjlighet att få in dom i skåpen... Konstigt... :S
Chris drog i väg och sprang. Det hade gått väldigt bra för honom tydligen. Se hans blogg. :)
Jag hade en hudvårdsklass för min allra äldsta vän Marita, hennes svärmor och svärmorsan kompis som var 74 år! :D Tre stycken goa finska damer.
Det var väldigt trevligt. Maritas svärris var mycket trevlig och den här gulliga tanten var ju helt galet söt. Hon berättade om när hon var ung och kom till Sverige och när hon sökte jobb... Det var jättekul.

Efter att de hade gått så skulle jag gå in på intranätet och göra en beställning, men jag avvaktar nog tills jag får lite hjälp av Johanna imorron.
Imorgon ska vi även åka till min chef. Hon har gett mej ett gammalt skåp som de inte har plats för.

Vi satte oss på kvällen vid tv:n för att kolla på film men det var helt jävla miffo. Dekorden hackade hela tiden. Det gick inte att se på. Vi har inte bara internetanslutningen genom Bredbandsbolaget utan även tv:n och telefon också. Telefonen funkar inte den heller ibland. Ska byta hela skiten till Telia eller nått annat. Har hållt på med dom här nu enda sen vi flyttade hit och bägaren har runnit över tre tusen liter vid det här laget... :( Sur.
Vi betalar rätt mycket för allt det här... Det duger inte. Bort med skiten!

Så nu har vi suttit här och funderat på vad vi ska hitta på ... Ingen tv, mer än dom vanliga kanalerna då som inte hade nått vi ville se... Ingen internet... ingen champagne blev det heller som vi funderade på,  för jag äter ju penicilin...

Tråkig lördag...

Jag ska nog ta och spela lite rymdspel... Hehe...
Ha en trevlig natt...

Kram Katti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback