Blä - getingar överallt!

Fan va getingar det är då... överallt!  Är livrädd för dom... Läs Chris vad han skrev om dom i förrgår.. :)
Idag var vi hemma hela förmiddagen och gjorde ingenting. Sen tog vi oss i kragen.  Jag gick och Sara och Sofia cyklade upp till kiosken och vi tog oss en glass... Vi satte oss utanför men det tog bara en minut innan det kom en geting som ville vara med och kalasa men det ville inte vi så vi tog vårat pick och pack och gick upp till Furumossen. Vi åkte/gick förbi min fördetta kollega Annika och sedan tog vi en sväng bort till min vän Yvonne och hennes familj.



Dom höll på och renovera hela undervåningen i sin lägenhet.



Efter lite kaffe gick och cyklade vi ner hem igen och jag träffade grannen Karin.
Vi tjatade lite 50 talsklädsel, hon och hennes gubbe kommer på bröllopet. Senare var jag nere hos henne och drack lite kaffe och lånade ut ett par handskar och vita skor som hon kanske ska ha till sin 50 tals outfit.
När jag hade druckit klart och tjötat en stundgick jag hem och lagade lite mat och då ringde Karins dotter på och ville leka med Sofia. Dom brukar inte leka med varandra men dom hade väldigt kul idag och Sofia sa att Amanda var jättekul att leka med. :)
Sen kom Karin över för att hämta hem Amanda men hon blev kvar på kaffe en stund och vi tjötade ännu mer. Det var trevligt. :) Hon berättade att hon ska börja med golf .
Chris hade somnat på soffan så jag gick och hämtade honom och bäddade ner honom i sängen. Men sen vaknade han till lite grann och så körde han tjugo interjuvfrågor på mej som han hade ställt till tre arbetssökande kandidater idag.
Första gången han håller i interjuver. Det tyckte han var väldigt lärorikt och kul.
Nu är det dags för mej att krypa ner i sängen.
Jag ska ställa klockan också för imorron blir det träff med prästen klockan 9.30. Sen vid fyra på eftermiddagen ska Johanna komma hem och jag ska bli hudvårdskonsult. :) Ska bli spännande.

10 dagar kvar...


Golf-Karin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback