2009-09-24

Torsdag

Galet kaffesugen men inga kaffefilter! :( Jag gjorde en desperado och sköljde ur det gamla kaffefiltret och bryggde med den... :D Undrar hur det kommer att smaka... Har inte hämtat nån kopp än, men nu har det slutat låta så jag kanske ska göra det.. :)

Idag ska jag till Sätila och ha en klass med några äldre damer.
Många undrar hur det går för mej i min DIQ.
Just nu är vi 11 aktiva och nu i slutet av månaden kommer två av mina konsulter som är inaktiva att lägga in en order så de blir aktiva. Då är vi 13.
På måndag ska jag träffa en tjej som ska bli konsult och sedan på torsdag nästa vecka en till som också ska skriva in sej, så på torsdag är vi 15.
Några av mina konsulter har en del tjejer på gång också som är intresserade så det känns bra.
Jag har dom här sista dagarna på mej i denna månaden och hela oktober på mej att bli klar. Jag har även november på mej om det skulle totalskita sej men den finns inte för mej i mina tankar ens, jag vill inte göra den sista månaden.
Jag har bestämt mej för att vara klar den siste oktober senast.

Kaffet smakade ganska okej endå... :)

Oj va tiden går...
Telefonen ringde och sen glömde jag av att jag bloggade... och sedan ringde den igen och igen och igen...
Den ringer verkligen hela tiden. Varje morgon när jag lämnat barnen tänker jag att jag ska sova en stund men det e ju lögn. :D
Och mail strömmar in jämt. Det är kul men rätt hektiskt att ha en egen firma... även om den e relativt liten.

Magen den växer... Jag e faktiskt lite rund om magen redan... har glömt hur det är att va gravid. Det var trotts allt ja... vad blir det... nio, tio år sedan nästan jag var så här i början av en graviditet förra gången för Sara fyller nio i februari.
Jag blev lite ställd faktiskt för jag tänkte att man kan väl inte få mage så snabbt men så gick jag in på en babysida och där stod det att i den här veckan... vilket det nu är.. nio kanske... så kan man va tvungen att lägga favvobyxorna på hyllan, för livmoderna börjar ta lite mer plats...
Det har jag i o för sig inte behövt göra men det e en liten kula. :)
Jag får väl börja ta lite kort...

Efter att det ringde i telefonen så åkte jag och hämtade Sara och så åkte vi och handlade skor till henne. :) Hon e helt galen i skor... som jag. :D Ibland säger hon att hon vill köpa skor med sin veckopeng. Hahah. Hon e sötast i hela världen.
Hon var så lycklig när vi gick ut ur affären och skulle ha sina skor på sej på en gång. Sen sprang och skuttade hon till bilen och tittade på skorna istället för på gatan så hon nästan sprang på folk och saker. :D Gullunge.

Jag e trött...
Ska nog lägga mej en stund innan det e dax för klass...
Behöver tvätta håret också.

Ha det finemang i dag.
Kram på er alla.

// K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback