2010-08-01

Söndag

Hello there mitt i natten.
Har jobbat hela dagen först med företagspresentation, sedan make up och sedan hudvårdsklass och sen företagspresentation igen.
På väg hem ringde min nagelteknolog och åkte jag först hem och dumpade av alla saker, tog med mej lite käk och drog till Anna-Karin för att fixa naglarna.

Dom blev jättefina. Hon fixade dom med gelélack den här gången.



Igår hade vi kul hos Chris barndomsvän Fredrik och hans flickvän Sandra.
Dom har flyttat till en jättefin etagevåning i centrala Alingsås.
Det blev snacks och singstar och tv spel.







Vardagsrummet var på ovanvåningen.



Fina trappan upp till ovanvåning.

För Chris och dom andra blev det massa öl och vin. Min kära make var bra rund under fötterna vid hemdax. :)
Idag har han legat avslagen i sängen hela dagen.
Tji fick han.
Jag var chaffis och fick va utan. Men jag visste också att jag skulle jobba dagen efter.
Har festat till en gång rejält dagen innan klass. Det gör jag inte om vill jag lova. Huvvet dunkade så jag höll på o dö och när jag skulle upp en våning för att ha individuella avslut trodde jag att jag skulle svimma.
Ingen bra idé hörni. Hehe...

I morgon blir det jobb på kvällen men på dagen ska jag hämta mina små kids som har varit först hos min mamma i 2 veckor och sedan hos deras pappa i 2 veckor.
Nu längtar jag väldigt mycket efter dom! :)

Ha det fint i natten.
Dax och sova kanske...

Kram K


Kommentarer
Postat av: Malin

Hej Katti! :) Jag hamnade på din blogg för några veckor sen av en slump (letade nya bloggar att läsa) och såg att du jobbar med Mary Kay (fast det var inte det jag sökte på när jag kom in på din sida). Jag är också fristående hudvårdskonsult så nu har jag läst igenom hela din blogg och ehla din Mary Kay resa. Och weeeii vilket jobb du har gjort och vad långt du har kommit på så kort tid, du är ju grymt duktig och en stor inspiration!! Jag har inte kommit långt alls av olika anledningar, men drömmen är ju att leva på detta i framtiden. Är mammaledig nu och tanken på att återkomma till att jobba inom vården är inte lockande alls. Dels är det dåligt betalt och sen är det stressigt och slitsamt för kroppen. Skulle vilja styra mer över min egen tid och jobba när jag vill, vara min egen chef helt enkelt. :) Mitt problem är att jag är så feg över att åka hem till okänt folk och hålla klasser (har nog inte världens bästa självkänsla), sen har jag minne som en guldfisk och man vill ju helst inte läsa inanntill på flip-charten. Min dåliga självkänsla beror på att jag är överviktig (och har varit det sen jag fick mitt första barn 2002). Men efter mitt andra barn (som jag fick 2009) så har jag tagit tag i vikten och sakta börjat gå neråt. Det är skitjobbigt, för det räcker att jag tittar på en kaka så går jag upp, men iaf så ska jag fixa vikten innan jag kör igång med Mary Kay mer på allvar. Vikten tar för mycket tid och tankar just nu..

Bloggar också men är dålig på att uppdatera, och sen händer det inte så mycket när man är mammaledig.

Jo, har lite frågor om hur du gjorde i början på klasserna..som jag fattat det så hade du klasser och levererade produkterna när du beställt och fått hem dom? Jag tänker på hur man gör innan man lyckats bygga upp ett lager och även hur kunderna betalar? Betalade dom i förskott eller när du lämnade produkterna? För att jag ska bygga upp ett lager så får jag spara lääääänge, och sen vill jag inte ha massa grejer hemma som jag kanske inte får sålt. Jo, sen tänkte jag på det med om det är kunder som vill ha make up..då är det ju även visningsprodukter och lager med det också som ska köpas in. Puh hur ska man ha råd med att få igång allt?

Ha en bra dag! Kram Malin :)

Postat av: Malin

Hej igen och tack för ditt svar! :) Min sd heter Anneli Björk. Ja det är kanske bättre att kontakta henne med alla frågor. Utbildningar..menar du dom som brukar vara på fredagar inne i stan (Göteborg)?? Får nog börja gå på dom då när jag känner mig redo. :)

Kram Malin :)

2010-08-02 @ 20:14:45
URL: http://cherrypie1978.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback