2010-02-06

Lördag

Snart ska jag köra min gubbe till sin wiskeyprovning.
Idag har jag haft en day off. Det har jag aldrig.
Jobbar i alla fall lite varje dag. Det e väl därför det har gått bra för mej också kanske... för att jag gör nått litet varje dag. Bokar en klass, skickar mail, ringer konsulter, kunder mm.
När gubben är levererad ska jag jobba lite igen om jag känner mej själv. Ska iallafall registrera några kunder i min webshop och ringa till dom som var med sist.

Igår kväll satt jag och läste min favoritblogg
UnderbaraClara. Hon hade skrivit ett inlägg om hur microvågsugnen försämrar näringen i maten när man använder den. Läs hela inlägget här.
Folk blev helt galna. Jesus amalia. Dom blev som tokiga och bombade henne med massa inlägg om hur dryg hon var och hur okänslig hon var och hej och hå. Nästan hundra komentarer om en micro!
Meh, läs inte hennes blogg då om man inte tycker den e bra eller???
Det var riktigt roande att sitta där och läsa alla komentarer om hur folk försvarade sej själv för att de använde sin micro. Hahah!
Claras åsikt är lag? Alla får väl tycka vad man vill. Vill man använda sin micro så GÖR det... Vad e det frågan om???
En annan blogg jag brukar läsa är kontroversiella Blondinbella, eller blondinbolla som jag brukar säga.
Varför jag tycker att det är roligt att läsa hennes blogg är för att det är totala motsatsen till UnderbaraClara.
Att läsa BARA hennes blogg är kanske inte lika kul, tycker jag men att läsa dom efter varandra blir en rolig kontrast.
Hon får också väldigt mycket inlägg i sin blogg men inte för att hon vill uppmana folk att göra miljömedvetna val utan tex. för att hon har köpt ett skärp för 5000 och det retar gallfeber på folk. Arbetslösa människor skriver att dom får 5000 ut i månaden att leva på och hon köper skärp för hela summan dom får ut!
Och? Tror någon att hon kommer att sluta köpa dyra skärp bara för att det finns folk som inte har pengar?
Åter igen... om man tycker att hon är dum för att hon slösar så mycket pengar på ett skärp... SLUTA ATT LÄSA BLOGGEN. Läs någon annans blogg som inte gör dej så upprörd.

Min gubbe hade för ett tag sedan en läsare i sin blogg som bara tyckte att han var helt sopekass på att skriva, ta kort och hans åsikter var helt uppåt väggarna.
Istället för att sluta läsa bloggen fortsätter människan att skicka inlägg i hans blogg om hur dålig min man var på olika sätt. Why?
Jag kanske är lite speciell men jag tycker att sånt här är oerhört roande.
Hur ORKAR folk bry sej så mycket??? Om ett skärp eller en åsikt om en micro, eller min mans sätt att skriva på... Det är fascinerande. :D


Jahapp... nu var det dags att åka.

Ha det finemang.
Kram kram

Trevlig helg.


Kommentarer
Postat av: Frida

Det är ju därför www.argalappen.se är så toppenrolig! Jag gillar att läsa insändare - idag var det en gubbe i GP som tyckte att de skulle sluta mumla i radion. Han skev att "i radions barndom satte man en ära i att tala tydligt på rikssvenska". Det hade nog inte slagit honom att hans hörsel kanske hade försämrats...

2010-02-06 @ 21:19:16
Postat av: Therese

haha, älskar också att läsa kommentarer till ex blondinbella, förstår inte varför folk hetsar upp sig så mkt :) som sagt, läs inte om ni blir så upprörda ;)

2010-02-07 @ 11:10:34
URL: http://tezzybump.blogg.se/
Postat av: Therese

och du, jag tror absolut att det är varför du kommit så långt, kontunitet!

2010-02-07 @ 11:11:00
URL: http://tezzybump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback