2010-03-07

Söndag

Känns inte som söndag... Chris har jobbat idag. Jag med.
Imorgon är han ledig.

Imorgon ska min "assistent" komma hit och hjälpa mej för första gången. :D
Haha... Det ska bli spännande.
Tror att vårat första projekt blir att försöka hitta ett bra system till mina kundkort och organisera upp var jag ska ha olika papper och diverse saker i mitt lilla kontor.
Jag har dålig koll på vad jag ska beställa och vad som håller på att ta slut också...

Späckad schema hela nästa vecka...
Enda dagen som är ledig är fredagen och tur e väl det för vi ska ha spa och utbildning för min och Annas unit från Skåne på lördag och då ska det inhandlas mat och massa grejer. Så det blir inte mycket ledigt då ändå.
Samma gällde visst veckan efter...
Tur man har den där kallendern. Min hjärna.
Katastrof när den kommer bort! Glömde den en gång på en klass i Varberg! Hur bra var det då på en skala??? Blev helt handikappad.
Usch va hemskt. Allt står i den. Telefonnumrerna och adresserna till alla klasserna, allt jag behöver göra, alla jag ska träffa, alla tider jag behöver passa.
Om jag ska träffa någon vän, gå på middag eller gå på kalas måste jag skriva det där för annars försvinner det ur mitt huvud. Det kan va helt tomt i kallendern (fast det e det aldrig som tur är! :D) men jag behöver skriva in allt ändå för att komma ihåg det.
Har blivit senil med åren kanske...???

Nu borde jag sova...
Men jag är inte så trött. Men däremot e jag väldigt törstig.

God natt till er allihop!

Kram Katti


Kommentarer
Postat av: Anna

HEj Katti =)

Vad sägs om att köpa en liten låda ifrån ikea till kundkorten, sen köper man ett kartoteksystem från bokhandelen så har man dem i bokstavsordning =)

Sen kan din assistent gå igenom så att alla ligger i på intranätet..

Postat av: Maria

Hej

Är själv MaryKay konsult, och tycker att det är så kul att läsa om dej. Vet du någon ber konsult som bloggar vore kul att läsa om flera.

Kram Maria

2010-03-08 @ 11:58:29
Postat av: Therese

jag har mina kundkort i a5-pärmar(krävs flera iom det börjar bli en del..), uppdelade i a-ö (på förnamn), lätt att hitta igen dom när de hör av sig och vill fylla på osv. har gjort hål med en hålslagare direkt i kortet, innan hade jag dom i a5 plastfickor

2010-03-08 @ 15:52:38
URL: http://tezzybump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback