2012-04-02

Måndag

I natt har Eskil sovit som en kratta! Vi trodde det var ett skämt när han vaknade var annan timme hela natten! Oh my god va trött jag var när jag vaknade och skulle gå upp för att jobba. Som tur var det bara en halvdag så det var ju skönt.

Chris var i affären och handlade. Jag gjorde vofflor och vi behövde grädde och sylt. En nässug beställde jag också till Eskil. Nu ska han bli ren i näsan så kanske han sover bättre...
Sara har jättehög feber. Nu sover hon i min säng och Eskil sover där inne med. Jag har också hunnit sova en sväng. Sara var jättemammig och ville att jag skulle sova bredvid. Stackars liten. Hon är jättesjuk. Yrade nyss om att han handen var konstig... Usch.
Oj va trött jag var också! Men nu e jag lite piggare och håller på att titta på ornament som jag ska beställa till Eskils skänk.
denna sidan kan du beställa ornament.
Jag köpte skänken i renoveringsskick.
Den saknade nyckel till skåpsdörrarna och ett var låst men jag hade fem nycklar hemma och var säker på att en skulle fungera, vilket det också gjorde. Nu är dörren upplåst.
Skänken saknar också två av tre ornament men jag ska ta bort det befintliga ornamentet och köpa tre nya som jag målar vita och efter slipning limmar på.
Å det kommer att bli så himla fint! Måste bara muta min man med nått stort och fjäska som en gris, smickra han som bara den, laga en gormemiddag och köpa en säck med skotte-choklad så han börjar slipa möbeln snart. :)



Eskils femte tand har vi här på bild också... Inte helt lätt att få på bild men jag gjorde i alla fall ett tappert försök...



Stora killen fick flytta ner till lägsta nivån på sängen igår så han inte ska ramla ur...
Nu kryper han mer och mer och mer målmedvetet.







Ha den allra bästa kvällen nu!

Kram till dej!

// K


Kommentarer
Postat av: Lisa

Jobbigt med tandsprickning samt att hela familjen skulle gå och bli sjuk!

Självklart måste vi ses, frågan är bara när för det är mycket jobb nu! =) Men jag trivs och det är ju bra! Kram

Postat av: LISAFISAP ▲ photography

Åhh så fin blogg!

Är allt bra denna fina tisdag? :)



/ LISAFISAP ▲ photography



PS: Var gärna med i veckans blogg och få minst 100 nya läsaren!

http://lisafisap.blogg.se/2012/april/vinnarna-av-veckans-blogg-ny-omgang-v14.html#comment

2012-04-03 @ 17:01:44
URL: http://lisafisap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback