Chris

Innan jag träffade Chris visste jag inte vad lycklig betyder på riktigt.
Jag trodde nog att jag var väldigt lycklig innan men det var jag inte och jag trodde att jag levde i bra förhållanden innan men med facit i hand så var det inte så.

Jag och Chris träffades i april 2007.
Jag gick med i Match.com för att träffa lite trevliga killar att dejta.
Jag ville inte hitta nån speciell egentligen utan bara träffa lite folk och ta en fika eller promenad - absolut inget mer.
Om det skulle bli nått mer så skulle jag i varje fall ta det väldigt lugnt och försiktigt.

Jag skrev till Chris för jag tyckte han hade så roliga bilder på sin sida. Jag kände att oj, här e en kille med humor! Han bjöd verkligen på sej själv.
När vi mejlat lite fram och tillbaka så chattade vi på MSN och sen fick jag hans telefonnummer och så ringde jag honom.
Jag tyckte om hans röst på en gång. :)
Vi bestämde att vi skulle träffas och träffades mitt i stan och gick och fikade.
Jag stod och väntade en stund på honom och när han kom gående så kände jag direkt att jag bara tyckte om honom så mycket. Kärlek vid första ögonkastet! Å han var så fin och lång och trygg. Som en stor nallebjörn som man bara ville krama. :D
Han var också en riktig gentleman! Wow! Viken man! Så manlig. :)



Chris är så himla snäll.
Jag och Chris har olika meningar om vad snäll betyder. För honom betyder det någon man kan dribbla och utnytja men det är verkligen inte vad snäll betyder i min värld.
Som Kay Pollak säger: Det är inte kärleksfullt mot varken sej själv eller mot någon annan att låta sej utnytjas.
För mej har snällhet ingenting med utnytjande att göra utan snäll betyder vänlig, hjälpsam och en god medmänninska.
Att vara snäll är något bra och posivtivt! Chris är så himla bra! :)

Han är också väldigt mån om dom som han har omkring sej, sin familj och sina vänner.
Han har SÅ himla fina vänner och dom är lojala och väldigt kärleksfulla mot honom. Han har MÅNGA vänner också och alla han möter vill också gärna bli hans vänner.
Mot sina vänner är han väldigt kärleksfull tillbaka och ger dom gärna komplimanger. Han har inte svårt för att uttrycka sina känslor inför dom och han pratar ofta om sina vänner med mig och hur mycket han tycker om dom och vad dom betyder. När han träffar någon av dom så berättar han om det med sån entusiasm och kärlek så man blir alldeles rörd. Så vackert och fint! Love!



Han är också väldigt kärleksfull mot mej och tar alltid på mej och säger fina saker och visar sin uppskattning. Han vill alltid väl och försöker alltid underlätta för alla. Finnas där och hjälpa till så vardagen blir lättare.
Han har enorm respekt och värdesätter och uppskattar allt jag gör. Han är noga med att berätta det också så man känner se alltid speciell och värdefull.



Vi bråkar nästan aldrig.
Ibland tycker vi olika och då blir vi lite tjuriga och är tysta en stund, men sen pratar vi om det och han vill förstå och vill lösa konflikten. Han fastnar inte i sin stolthet och måste inte ha rätt. Det är väldigt skönt och han kan berätta hur han tänker och så berättar jag hur jag ser på saken.
Ofta löser vi det väldigt fort och sen e vi vänner och glada igen.
Aldrig någonsin har han försökt styra mej och han stöttar mej i alla mina beslut och hjälper till så långt det går.
När jag frågar om råd och vad han tycker så vill han ogärna komma med åsikter utan låter mej förstå att det jag vill göra stöttar han och hjälper mej med.
Ibland kommer vi in i små stunder där vi inte kommer så lång för lika viktigt som det är för honom att inte styra mej så är det viktigt för mej att inte styra honom. Jag vill alltid att han gör det han vill.
Ibland kallar han mej för regeringen och det tycker jag inte så mycket om. Jag tycker att att det är vikigt att få känna sej fri även om man lever ihop med någon. Det är också viktigt att få egentid och gå dit man vill, när man vill bara man har en komunikation och det passar familjen och man kommer tillbax! :)



Och Chris är så himla nyfiken på livet. Han behöver egentid! Han älskar att resa både kort och långt. Han vill alltid ut och upptäcka nya saker. Han älskar att vara ute i naturen och gå med sin kamera och är som ett barn som är på upptäcksfärd och letar alltid efter nått spännande att fotografera.



Ha har också en sån himla härlig positiv inställning till allting och är alltid på när man kommer med förslag.
Vår lilla stackars bil har kört hur många mil som hellst. Vi har bilat med den flera gånger till Finland och över allt i Sverige! :) Om jag kommer med förslag om att åka någonstans så säger han JA, GÄRNA 99% av alla gånger.


När vi bilsemestrade till Finland



Jag älskar Chris humor.
Han har riktigt Göteborgshumor och skämtar om det mesta. Han kommer alltid med någon snabb replik eller ordvits och han ser det humoristiska i allt. Vi har aldrig tråkigt, vi skrattar väldigt mycket och retas hela tiden.
Han har också alltid glimten i ögat och har fantastiskt vackra blå ögon och han kisar gärna lite när han tittar.
På sina läppar har han alltid ett leende och ger ett vänligt intryck.
Han är också väldigt lugn och brusar inte upp.
Han utstrålar lugn och harmoni, smatidigt som han utstrålar lekfullhet och lite bus. :)




Snyggo!

Chris är en fantastisk pappa.
Han har en dotter som är 19 år och han älskar henne oerhört mycket. Tyvärr har dom inte jättemycket kontakt och det smärtar honom väldigt mycket. Mig också. Relationer är ibland så himla svårt och jag inser i efterhand att jag kunde gjort mycket på annat sätt. Det är nog inte så lätt när pappa träffar någon ny. Massa känslor som uppstår som man inte förstår och kan hantera. Det är verkligen inte så lätt att vara den nya kvinnan heller. Det är som bäddat för att inte lyckas, hur man än gör så blir det fel ändå. Så oerhört svårt. Man vill så väl men så blir det tvärt om.
Jag hoppas att det snart kommer att lösa sej och att de börjar träffas igen.

Chris älskar Eskil helt galet mycket. Han kan sitta och titta på honom i timmar och han orkar alltid leka med honom.
Han är så noga med att han ska ha det bra hela tiden och är så försiktigt med honom.
När han ramlar och slår sej eller när han är ledsen får Chris nästan ångest för han vill att Eskil ska må så bra hela tiden. Ibland svämmar hela hans hjärta över när han tittar på sin son och han skrattar med tårarna i ögonen och säger att Eskil är så fantastisk och att han blir så glad av honom.
Dom har sånt speciellt band och det är så fint när dom tittar på varandra med sån kärlek.



Han är också en jättebra lådsaspappa... Sara och Sofia älskar honom SÅ himla mycket. Han hittar på massa roliga äventyr även med dom ofta och han brukar säga att han måste gå in till deras rum och "buffa" lite. Då får Sara eller Fia en kram, han pratar lite med dom eller frågar hur det är. :) Gulligt!



Han är inte bara nogrann med Eskil utan nogrann med allt han gör.
Blogginläggen lägger han massa tid på och vill att det ska vara snyggt, välarbetat och genomtänkt.
Han är ambitös i sitt jobb och även där är han omtyckt och uppskattad.

Jag ha sån himla tur som får vara tillammans med Chris. Vilken ära. Han är helt underbar och jag är så lyckligt lottad!

I love you Chris!


Kommentarer
Postat av: Therese

underbart! vilken kärlek :)

Postat av: Johanna Holm

Vilket underbart inlägg! Man blir alldeles glad av att läsa! Och han är fantastisk, din Chris! :) Visst är det häftigt när man träffat någon som bara är så wow för en! :)

2012-02-19 @ 11:04:56
URL: http://johannaingridhelena.blogspot.com
Postat av: Sanna

Du har haft tur som funnit Chris och han har haft tur som funnit dig. Vilken tur att just ni funnit varann! :)

2012-02-19 @ 14:05:34
Postat av: Sari-serkku

Vad du skriver fint Kati! Du har så stort och gott ♥!



♥ När jag såg er tillsammans för första gången, såg jag genast ett starkt tecken på att ni verkligen hör ihop! Vi är oerhört glada över er lycka! ♥



Puss och kram! Vi ses snart!=)

2012-02-20 @ 18:53:37
Postat av: Sari-serkku

Vad du skriver fint Kati! Du har så stort och gott ♥!



♥ När jag såg er tillsammans för första gången, såg jag genast ett starkt tecken på att ni verkligen hör ihop! Vi är oerhört glada över er lycka! ♥



Puss och kram! Vi ses snart!=)

2012-02-20 @ 18:56:44
Postat av: Cecilia

Jag är så glad att du träffat Chris, tidigare var jag ofta orolig för dig. Sedan du och Chris blev ett par känns det som du har någon som bryr sig om och tar hand om dig vilket känns skönt tycker jag. Ge honom en puss från mig och tacka honom för att han tar så god hand om dig, Sara, Sofia, Eskil och Moa mfl.

2012-02-24 @ 19:04:34
Postat av: M-R

<3 Ni är så fina båda två! Ni förtjänar varandra. Kram

2012-02-27 @ 19:17:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback