Wow!

Blogg-appen funkar igen! Nu kan man blogga genom fånen igen. Så bra! Äntligen!

 

Eskil sover och jag kollar på IQ-befriad tv program. Igår var vi hemma hela dagen för det regnade och det var aldrig uppehåll. :( och så har vi ju inte bil... Idag tänkte jag knö ner Eskil i vagnen och gå till kusin vitamin.

 

I morse gjorde jag LCHF-frukost. En omelett med ägg, kalkon, crème fraiche, mjölk och ost i. Stekte den i vanligt smör också. Denna matmetod går ju ut på att man inte alls ska minska på fettet utan kolhydraterna som ris, pasta, potatis, socker, rotfrukter. Inte heller så mycket frukt ska man äta men grönsaker som växer ovan jord. Har ju inte ätit så mycket kolhydrater men heller inget fett utan ätit fettsnålt och kolhydrat-snålt. Detta gjorde att jag var väldigt hungrig hela tiden och moffade i mej frukt vilket också blir till socker i kroppen och då får man sockertoppar och dalar och det är inte så bra.

 

Tillbaka till min frukost då...Nu känner jag mej inte alls hungrig! Innan har jag liksom inte ens känt mej mätt när jag precis hade ätit! Se videon som jag la upp med läkaren i morse. Den är 45 min lång men det var väldigt lärorikt.

 

Japp. Väldigt skönt, att vara mätt alltså. Här får ni en bild på finaste prinsen. Han har lärt sej att peka med ett finger. :) Ha en fantastik lördag!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback