2012-03-16

Fredag

God morgon.
Idag vaknade Eskil kl åtta och inte sju så vi fick en extra sovtimme.
Jag känner mej väldigt utvilad. Ska bli skönt att bara vara hemma och mysa med Eskil.
Ska bara ta det lugnt och inte göra så mycket alls hade jag tänkt mej. Bara gosa med finaste lilla gubben och dricka kaffe.
Sen på kvällen kommer jag nog igång med röjning skulle jag tro. Jag e ju en kvällsmänninska.

Synd att det fina vädret försvann. Annars hade jag tänkt att intruducera gungan för Eskil...
När han var nån månad bara så satte Sara honom i gungan och putta värsta farten. Tur han inte ramlade ur! När jag såg det fick jag värsta chocken. Vad gör du?? Han kan inte gunga än! Han är för liten! Han kan ju ramla ur i hålet där man har benen!
Hon skulle bara gå med han utanför våran dörr i vagnen medans jag hämtade mina saker - inte plocka upp honom - allra minst sätta han i en gunga! Barn!
Hon fick aldrig mer gå med han i vagnen när jag hämtade saker...

Att försöka sluta amma är inte bara jobbigt för att man inte vill sluta eftersom det är så mysigt. Det e jobbigt fysiskt också. Man blir värsta Dolly Parton och det gör ont! :(
Igår fick jag väcka honom innan jag gick och la mej för jag höll på att krevera!

Funderar på att köpa en potta till han också. Den kommer han ju snart lära sej att sitta på eller om man köper en sån sak som man lägger över toastolen.
När han sitter på toa får man ju hålla i honom annars ramlar han ju i! :D Men på en potta skulle han ju kunna sitta på själv snart. Ramlar han av den e det ju inte riktigt lika illa som att ramla in i en toastol.

Nu gör han massa krypövningar hela tiden.
Han står på knäna och gungar fram och tillbaka. Ibland gör han ett litet halvt försök att dra ena benet framåt så han kommer fram en liten bit.

NYYYYS! Blä va jag e snorig och snörvlig!
Ska gå och göra kaffe!


Kommentarer
Postat av: Linnea tamnes

Hej fina Katti!

Om du vill sluta amma, som jag var tvungen att göra kan du få tabletter utskrivna som gör att mjölkproduktionen avtar. Kontakta din läkare, BVC eller mödravården. Kanske en läkare på förlossningen :) lycka till

Kram på dej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback