Beslutet

Tog ett beslut att inte jobba som Sales Director mer.
Jag sprang rätt in i den berömda väggen med dunder och brak.
Inte så konstigt med tanke på vilken fart jag har haft. Se kategori: Mitt jobb här till höger och läs om du vill.

Mitt jobb som Sales Director har inneburit massa fantastiska resor och roliga äventyr, massa glädje och enorm personlig utveckling men det sista året var det mest stress, press och ångest.
Jag fick ont i min nacke och rygg av stressen och fick exem på ögonen, nacken och på fingrara. Har också haft sömnsvårigheter och tryck i bröstet.
Jag har varit alldeles tankspridd, glömt saker och helt snurrig. Klassiska tecken på utbrändhet. Mina konsulter har tyckt att jag varit allmänt snurrig. Sorry. Ville inte tynga någon med mina bekymmer men jag har faktiskt varit sjuk.
Blev sjukskriven ett tag. Det blev för helt enkelt för mycket.
Nackdelarna vägde tyngre än fördelarna och jag känner mej väldigt befriad och lugn nu efter att allt är "över".

Att ha en egen firma är en stor frihet men det innebär också väldigt mycket jobb.
Om du inte orkar så är det ingen som är där som gör ditt jobb. Du får göra allt själv - hela tiden.
Kan ni tänka er att jag som för några år sedan sa att jag aldrig ska jobba för någon annan mer nu känner att det skulle vara så himla skönt att ha ett jobb som man kan gå till och sen bara lämna där och gå hem.
En egen firma kan du aldrig "lämna" där, du har den alltid med dej och det finns ständigt i tankarna.
I alla fall för mej.
Jag somnade med tankar på vad jag skulle behöva göra och vaknade med samma tankar. På natten hade jag drömt om mitt jobb och hela dagen stressade jag över allt som behövde göras och att jag borde göra mer.
Usch. Jag vill inte ha det så mer!

Var inte ledsen för min skull för jag är inte ett dugg ledsen.
Jag är väldigt lättad och glad. På riktigt.
Jag ljuger inte det minsta. Jag känner ingen sorg. Jag är ju inte död och mitt jobb finns ju kvar - det enda som är borta är Sales Director skapet. Jag kan fortfarande ha klasser när jag vill - det e ju det som har varit det roliga. Det andra har bara inneburit sjukt mycket jobb, energi och ångest.

Var inte heller ledsen för din egna skull.
Jag vet att jag är en stor insperation för många som jobbar med samma som jag och att många konsulter läser min blogg. Men min uppgift är inte att insperera alla konsulter i hela Norden. Det här är min blogg - min dagbok. Och jag finns kvar. :) Om du vill ha insperation så läs mina gamla inlägg.
Dessutom har ni alla en egen Sales Director som ni får massa fantastik pepping och insperation av. Ring till henne! :) 

Inte ens för mina konsulters skull behöver du vara ledsen.
Jag har ordnat så att dom får utbildning och peppning hos någon annan.
Sen är det ju så att om dom lyckas hänger inte på mej utan helt på sej själva. Om dom gör jobbet och om dom vill. Eller hur? Vi är alla fristående.

Snart ska jag hämta min dotter på skolan och då tänkte jag att istället för att ta bilen så kanske jag ska sätta Eskil i vagnen och gå ner dit och så kan vi gå upp.
Jag har ingen stress... ingen tid att passa. :)

Massa massa underbar kärlek till dej som läser min blogg!

Ta hand om dej!

// Katti


Kommentarer
Postat av: Ulrika Andersson

Puss och kraaaaaaam!!

2012-03-05 @ 12:11:06
Postat av: Marimba

Så sant :)Man ska inte spara på sånt som tar energi ur ens liv, utan bara det som tillför ngt, och för mig är du en källa till inspiration för dina kloka tankars skull oavsett vad du jobbar med:) (och dina loppisinlägg såklart)

2012-03-05 @ 12:58:14
Postat av: Therese

Har anat ugglor i mossen på slutet när jag läst din blogg:) Men vad skönt att du har tagit ett beslut som är Rätt för Dig! och jag kan inte annat än att hålla med, det Är klasserna som är det roliga :-) Kram!

Postat av: Pia

Har följt din blogg en längre tid (gissar ca. 1,5 år), jobbar själv oxå som Hudvårdskonsult för MK (hobbynivå) och jag tycker att du har varit inspirerande å motiverande i dina jobbinlägg. Tycker endå de e roligt att läsa att du gör det som känns bäst! :) Även om jag aldrig träffat dig så fortsätter jag läsa eftersom du skriver bra! :)

Må så väl! :)

2012-03-05 @ 13:52:55
URL: http://pia84.blogg.se/
Postat av: Carina

Hej Katti!
Vilken lättnad att läsa detta "INLÄGG" eller vad man nu kallar det i bloggar (otekniska jag, vet inte mycket-men kan mycket, eller tvärtom, hihi) Jag känner igen mig (precis som först ggn jag läste idin blogg för några år sen) i det du skriver, faktum ÄR att i nästan ALLT stämmer detsamma på MIG!!! Tack för att jag fick läsa detta, och GRATTIS till ditt nya jobb som förskolefröken...hm visst va det det?? Massa LYCKA TILL och jättekram till dig! //Carina Halwar

2012-07-01 @ 18:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback