Omorganiseringen...

Ja, det skulle ju va tre barns rum som skulle flyttas om... men detta blev kanske mer omorganisering av typ ALLT tillslut. Jag har inte varit bara i tre rum kan jag lova. I badrummet blev det en garderob ledigt så då var jag där inne. Idag har jag varit under trappan och röjt där bland en miljon skor. Vi har slängt upp en hel del på vinden och jag behöver också ta tag i lådorna i köpmansdisken här uppe i hallen och slänga en del.
I hallen där nere har jag en bänk med lock som man kan lyfta och där i finns tusen vantar och mössor. Den behöver jag också gå igenom. Sen har jag flera lådor och påsar med saker från studion som jag ska packa ner i en flyttlåda och slänga upp på vinden.
I Eskil rum finns fortfarande spår av Sara. En gigantisk tjockTV måste slängas innan hon kommer imorgon.
Hon har redan gråtit floder över denna TV och att den inte får slängas men nu e jag hård. Vi KAN inte ha världens största tv kvar bara för att hon har ångest över att slänga saker. Jag har sparat det allra mesta som var i hennes rum och bara slängt skräp och söndriga saker i princip.

På måndag eller tisdag blir det målning i Eskils rum. Det blir beige och alla möbler vita. Sen kan man ju leka med nån rolig eller flera roliga färger på tygerna - gardiner, mattor osv...

Nu har Chris kommit hem med nya dammsugarpåsar och Eskil har fått äta lite kallops.
Vi har fått varsin kopp kaffe och lite choklad. Dags att ta tag i städandet igen då kanske... :)

Lite insperationsbilder för att få igång mej:


Grönt är rätt skönt...













Okej då!
Nu går jag ner! :)

Hej hopp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback