2012-05-03

Torsdag

I morse vaknade Eskil halv sex! :-O
Men han var nog mest hungrig för när vi hade bytt blöja och druckit välling så somnade han igen strax innan halv sju. Jag sov en halvtimme till och sen var det dags för mej att gå upp och väcka Sara och Sofia.
När jag lämnat Sara på skolan och Sofia gått så sov Eskil fortfarande.
Gick och la mej och fick väl kanske sova i max en halvtimme igen och sen vaknade han halv tio.
På sista tiden har han annars somnat vid nio halv- tio och sen har han sovit hela natten till sju på morgonen.

Vi har ätit frukost och tittat på Telitubbies och Eskil har badat.
Nu sitter han och leker på golvet med sina grejer men verkar trött igen...? Det kanske blev helt fel att vakna så tidigt...
I badet sa han titta och nej nej nej... Sen frågade jag var lampan var och jag fick det på kort när han kikade upp på den. Sötfis!



Har kollat på lite alternativ till förskolor till Eskil.
Funderar på ett föräldrarkoperativ som ligger här i närheten.
Jag ville ju inte ha han på förskola när jag jobbade med Mary Kay men nu när jag inte jobbar med det mer så måste jag ha det.
Det kommer inte att bli så mycket på dagis ändå eftersom Chris är hemma så mycket och jag kanske inte behöver jobba 5 dagar i veckan heller utan kanske bara 4...? Det skulle innebära 2 dagisdagar i veckan för honom... eller kanske till och med bara en.
 
Jag moraliserar inte. Jag uttrycker bara mina egna känslor. Det är bara jag som har blivit skadad. För jag tycker att många dagis är bra, men inte alla dagis. Det finns förskolor som är helt katastrof. Man har ingen insyn och jag känner att på ett föräldrarkoperativ får man det. Lite mer i alla fall.
Du måste engagera dej mer och vara mer delaktig i ett föräldrarkoperativ och gå in och jobba nån gång per år - men jag känner bara: gärna! :)
Men jag har ju också jobbat på förskola i 17 år och även på föräldrarkoperativ så jag vet hur det går till och det känns inte så främmande för mej... kanske är det därför? Jag kan lika gärna vara på Eskils dagis som på vilket annat dagis som helst.

17 grader ute... Najs.

Vad ska man hitta på idag tro...?
Imorgon ska jag jobba i Sävedalen... På lördag ska vi på dop.

Hare´bra idag!


Kommentarer
Postat av: Isabell

Härligt att få somna om :) här går vi upp mellan 5-6. Vi har också sökt till ett föräldrakoperativt och hoppas vi får det annars blir det väl något i närheten. Johannes kommer inte heller gå 5 dagar i veckan i med att vi jobbar tre skift.

Trevlig dag :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback