Liseberg

Idag fick vi ett erbjudande från kusin Sanna att åka till Liseberg. Vi fick fribiljetter in och elva fri åkattraktion biljetter att använda.
Jag och Chris och Eskil promenerade där inne en stund medan Sara sprang iväg med sin kompis.
Eskil upptäckte hela parken och sprang fram och tillbaka. Det roligaste var parkbänkarna, trappor, soptunnor som hade spännande lucka som gick att öppna och löven som blåste runt i vinden på marken. :)
Chris och Eskil åkte en åkattraktion: farfars bilarna och sen gick vi in på restaurang och åt god lunch.
Jag tog en kycklingsallad och skyfflade över det jag inte ville äta från tallriken till Chris talrik. Chris åt pasta. Det var jättegott, men det var nog en hel del socker i dressingen och maten, kände av det på en gång. Det svåra med LCHF är att det ofta är näst intill omöjligt att äta ute.

Efter en stund blev Chris kall för han hade bara en kofta, vi åkte hemåt och lämnade Sara och hennes kompis på Liseberg.
Tog en avstickare in i Nordstan och kollade jacka till Chris men vi var lite sent ute och hann inte titta på så många innan dom stängde. Kanske hinner vi med det imorgon...?

Men nu är det dags för sängen kanske.
Tidig uppgång imorgon.
God natt!


Kommentarer
Postat av: Therese

tack, glömmer att man kan sjukskriva sig själv två veckor.. ingen semester kvar tyvärr, utnyttjade sista dagarna när vi var i turkiet i somras :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback