Borås djurpark

Igår - söndag packade vi in oss i bilen (igen) och drog till Borås.
Det var länge sedan jag var där, måste vara minst sju, åtta år sedan.
Det mesta var sej likt men en del hade ju såklart ändrats.
 
Borås djurpark är fin och väldigt STOR. Man behöver en hel dag för att ta sej igenom allt.
Jag gillar också att dom har så mycket för mindre barn.
Det finns ett barnens zoo som man får gå in i och klappa getter och grisar, hästar att rida på, flera lekparker med gungor, rutchkanor, hinderbanor mm.
Det finns också många bänkar och bord som man kan picknicka på.
Det som skulle vara negativt i så fall är att det är dyrt både att ta sej in och att äta där inne men dom måste ju också ta sej runt. Har man möjlighet att åka dit fler gånger så lönar det ju sej att köpa lejonkort.
 
Vi fick med oss Sofia också till djurparken!
Jag skulle bara säga hejdå till henne och frågade om hon skulle med som jag alltid frågar  - men får nej. Okej säger hon då och fatta vad förvånade vi blev både jag och Chris! Det var så roligt att hon ville gå med, min fina Fia!
Sara var hos sin pappa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Kusin Sanna var där med sin familj och kusin Erika och Anna också. Alla tre syskon. Dom åkte tåget, men våra kids e lite för små för det kanske... Dessutom sov dom båda två så tåget får vi ta när dom e lite större ett annat år.
När de hade åkt färdigt tåget kom även kusinernas pappa dit och sa hej.
Vi fikade ihop en liten stund och lekte i barnens zoo men sen gick vi skilda håll igen. Vi åkte faktiskt hem då för igår var det väldigt varmt så vid eftermiddagstid gav vi upp. Chris var också väldigt trött efter vårat Rocken-roll liv i flera dagar i rad!
 
Det var kul. Vi får göra om det nästa år. Då är Eskil lite större också och har lite mer koll på läget. :)

Kommentarer
Postat av: Maria @ Home is wherever I'm with you

Kul med djurparkshäng :) Vi hade också tänkt åka dit nu i sommar men efter ett besök på Skansen i Sthlm beslöt vi att vänta till nästa år. Sixten skulle nog inte uppskatta det i relation till vad det kostar. Men bra att höra att det finns mkt för de mindre också :)

Glömde gratta stora killen på hans födelsedag så här kommer ett stort GRATTIS :)

kramkram

Svar: Tack! Nästa år får ni komma och va med på kalaset! :)
kattitingeling

Postat av: N

Igår var min sambo och jag på "erat" favvoställe, Gunnebo Slott. Det var faktiskt första gången vi var där båda två. Vilket trevligt ställe det är. Och där finns världens godaste ostmackor med lagrad herrgård och deras egenbakade bröd. Har ni inte testat dem än så gör det nästa gång ni är där. Helt oplanerat dagen till ära lyckades vi få tag på de två sista biljetterna till teatern som spelas där. Den var förbaskat rolig. Claes Malmberg är en riktig lustigkurre som fick både publiken och sina morspelare att brista ut i full skratt.

Svar: Kul att man kan inspirera någon! Vi älskar det stället. :) Claes Malmberg e jätterolig. Vi hörde lite av föreställningen när vi var där men med två småtingar kunde man inte gärna gå på själva visningen.
kattitingeling

2013-08-06 @ 00:54:18
Postat av: N

...motspelare ska det vara...

2013-08-06 @ 00:55:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback