God morgon!

I går kväll var jag trött. Det gick bra ända tills Chris kom hem - då blev både Eskil och Astor jätteledsna/ arga och Astor skrek hur länge som helst.
Jag borde ha struntat i att laga mat då men jag hade liksom redan börjat så det kändes lite waste att inte göra färdigt det.
Eskil var nog mer arg på Chris för att han inte hade varit hemma.
Han tycker att det är lite konstigt att pappa inte är här.
Han vill gärna att bäbisen ska vakna direkt på morgonen också, men det tycker inte jag. Jag tycker det är bättre att Astor får sova ut tills han vaknar själv men Eskil har väldigt svårt för det och vill gå in till honom hela tiden.
När han sen väl vaknar är det lite jobbigt när jag matar eller håller lillebror. Lite sotis blir han samtidigt som han verkar tycka om Astor väldigt mycket.
Han kramar gärna Astor ofta och vill ligga bredvid honom i babygymmet.

Idag bjöd Eskil inte på nån sovmorgon. Kl halv sju var det bara att hoppa upp och se glad ut.
Fast jag var glad på riktigt. Skrattade så jag grät när jag såg bilden som jag gjorde i en app på Chris. Han ser så jäkla rolig ut på den! :D
Det blev så konstigt för jag satte mustasch på honom och när jag sen sparade bilden så blev mustaschen jätteliten. Stämpeln som det står "I love you" på uppe i hörnet med men inte munnen eller dom andra hjärtanen...?

Nä nu e det dags att gå ut tror jag. Eskil börjar bli rastlös.
Ha det allra bäst!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback