Hej i stugorna!

Idag har det känts bra att vara hemma.
Börjar få kläm på hur man ska manövrera två små och två stora barn samtidigt.
Lilla bus är inte längre arg och skrikig på kvällarna heller efter att jag började ge honom Sempers magdroppar som man köper på Apoteket, efter råd från BVC.

Fantastiskt ju! Det var som att trycka på en strömbrytarknapp - han e en helt annan bäbis från ena dagen till den andra!
Han är också mycket lättare att natta. Somnar ofta i famnen och då bär jag honom till hans säng och lägger ner honom där. Så har jag absolut inte kunnat göra innan! Varje gång jag la ner honom så vaknade han och skrek i högan sky! Ibland tog det två timmar att natta. Han bara skrek och skrek, somnade fem minuter och vaknade igen och skrek. Jättejobbigt och så tyckte man ju väldigt synd om honom.
Nu kan han ibland vakna till när jag lägger ner honom men då klappar jag honom bara lite över ögonen och så somnar han om.
Vilken himla befrielse! Det underlättar en hel del när man inte behöver gå och bära en bäbis hela, hela tiden och även ha en tvååring som ska ha all uppmärksamhet. Man orkar mer också när kvällen varit lugn och skön innan och man har fått lite tid för sej själv.

Golvarbetet stannade upp lite igår. Vi började med att flytta bort skohyllor och saker och rensade ur dom stora garderoberna. Sen flyttade vi på den ena in till Sofia.
Men Chris blev himla trött och kände att han behövde vila lite innan det var cheerleadingsträning för Sara i Frölunda.
Efter hennes träning åkte vi och hämtade två bordsskivor från Olskroken som vi ska ha i Fias rum. Tänkte specialbygga ett skrivbord till henne. Ett som inte är så djupt eftersom hennes rum är så smalt. Just nu är hennes rum bara en säng och ett skrivbord känns det som.

Swn var det dax att handla, så jag och Sara och Sofia åkte iväg.
När vi var hemma igen var klockan nio så det blev inget med golvet.
Nu jobbar han idag och imorgon så golvet får vänta till fredag.
Chris är hemma vid åtta på kvällarna när han jobbar, så då är det inte läge att skära till plattor med maskinen som låter jättehögt. Grannarna skulle nog inte va så roade.

Jag mår bättre också i min diet.
Är inte lika galet hungrig längre. Har lagt till lite bär varje dag i min kost och det känns bättre.
Har ätit blåbär och idag jordgubbar. Dom dagarna som jag inte haft bär har jag tagit en banan på kvällen. Så det är ungefär en frukt om dagen. Några andra kolhydrater har jag inte lagt till än men det känns mycket bättre.

Dagen efter då jag började med LCHF vägde jag mej hemma hos min kusin och på deras våg vägde jag 74kg.
Skrev att jag vägde 75 när jag började men eftersom jag inte äger någon våg så får jag gå efter deras och väga mej där ibland.
Jag vill inte ha nån våg. Tycker egentligen att det är helt dumt att gå efter kilon, går hellre efter storlek på kläderna eller spegeln. Men om man på nått sätt vill mäta sin viktnedgång tex per vecka så är det lättast genom att mäta kilon. Det tycker i alla fall jag.

Nu slutar Sara snart skolan och killarna sover. Ska passa på att sova lite jag med nu när jag kan.
När dom har vaknat så ska jag fortsätta med att röja och städa som jag gjorde innan vi la oss. Här är KAOS nu med massa kläder över allt som är tvättat och som vi fått. Alla kläder är i tio olika storlekar och jag som gick igenom alla andra kläder innan och la dom snyggt i olika flyttkartonger får ta ner alla kartonger och börja fylla på igen när jag sorterat och tvättat färdigt allt.
Skönt att ha kläder till kidsen så klar men det är värsta hästjobbet att få ordning på allt!

Ha en fin onsdag!

Blåbär e gott:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback