Lunch

God dag.
I morse vaknade Eskil rätt tidigt och jag är väldigt trött för jag la mej ganska sent + att Astor vaknade många gånger i natt. Man känner sej lite mör.
Men nu är det tyst och lugnt.
Båda killarna sover, Eskil var trött tidigt idag. Han var trött igår kväll också. Då drog han i Chris tröja och sa: Pappa, pempene (välling) - sova. Inte ofta han ber om att få gå och lägga sej. I vanliga fall springer han åt ett annat håll och skriker NEJ! Men samtidigt som han skriker det så skrattar han för det är galet spännande att säga emot och när någon jagar honom. :D

Sara var här på sin lunchrast och letade efter sin femma men hittade den inte så hon blev alldeles tokig och började skrika. Inte bara tvååringen här hemma som skriker med andra ord. 12 åringen kan också...
Inte lika charmigt dock. >:-(
Hon skrattar inte heller utan skriker bara massa dumheter. Väldigt jobbigt.

Jag, Eskil och Astor var ute i förmiddags men det kändes mest jobbigt bara för jag var så trött och Eskil med. När han är det är det extra mycket nej och att springa åt ett annat håll. Jaga en tvååring med vagn var inte vad jag hade tänkt mej när vi gick ut.

Nu har jag ätit lunch och tänkte sova lite.
Snart kommer väl åskmolnet Sara hem igen och jag sa att hon inte fick ha kompisar med sej för att hon ska städa i sitt rum - och för att hon gapar och beter sej illa.
Får samla all kraft till det helt enkelt.
Önska mej lycka till! :-S


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback