Men god morgon!

Det var trevligt att träffa alla kollegorna i fredags.
Många nya ansikten också. Väldigt många som slutat och nya som börjat.


Blev bjuden på taccos.
Jag skippade kolhydraterna för jag tänker inte äta kolhydrater.
Och ja, jag är så jävla envis och riktigt dum (eller smart?) så jag skiter i att läkaren tycker att jag ska äta mer kolhydrater.
LCHF är så nytt så läkarna har ingen kunskap om det, precis som alla andra. Läkare är inga gudar, inte heller några orakel som sitter med alla svaren.
Jag gick med i ett forum där jag skrev om mitt problem och andra med samma problem svarade och berättade om sina erfarenheter.
Jag testar nu att äta mer salt (hafssalt), dricka mer vatten, äta D-vitaminer, kalcium och magnesiumtabletter.


Inväntar svar på blodproverna som läkaren tog så får vi se vad dom säger.
Har också inhandlat lite mer mat som innehåller fibrer. Tex köpte jag vitkål och blomkål. Köpte också morötter fast det inte är ovanjord-grönsaker. Det sägs sätta igång magen.
Jag fick också rådet att äta cocosolja, men jag gillar ju inte cocos. Burken var också sjukt dyr så jag avvaktar med den.


Kvällen spenderade vi med att ta ner kläder från vinden som jag tänker sälja på Tradera. Chris strök en himla massa och jag la ut alla mammakläder. Så långt kom jag... Resten av kläderna får jag ta och lägga ut pö om pö. Det är ett hästjobb!

Strök också överdragen till stolarna som jag målade.
Jag är så sjukt nöjd! Hajar till varenda gång och tänker: Fasen va fint!
Borde målat för länge sedan men jag har haft lite svårt att sätta penseln i sakerna som vi ärvde från Chris farmor. Varför vet jag inte, men jag har stor respekt för dom sakerna, antagligen för att det är minnen för både Chris och hans föräldrar.


Julrosen fick stanna inne.
Den passar jättefint på bordet.
Undrar hur dom andra blommorna mår där ute... Det är typ åtta minusgrader.


Ha en fin söndag!
Kram till er alla. :)

Kommentarer
Postat av: Anette

Stolarna blev jättefina. Jag har två liknande men de är något äldre. Min mamma och Tommys mamma (Chris farmor) delade upp dem då deras mamma gick bort. Stolarna har tillhört min mormors mamma från början.

Svar: Hej! Vad kul att du skrev på min blogg... "Släkting" :) Hur hittade du mej? Man glömmer av att man inte e så anonym ibland när man har en blogg... :)
kattitingeling

2013-12-08 @ 19:16:13
Postat av: Anette

Vet inte riktigt hur jag fann din blogg, läser en hel del bloggar men har ingen egen. Förstod efter ett tag att du var gift med min kusin Tommys son. Tommy och Ingvar är mina kusiner och Mildred var min moster (min mammas syster). Kul att ni fått två fina pojkar tillsammans. Eskil är väldigt lik Tommy efter vad jag har sett på gamla foton.
Eftersom jag inte har någon blogg kan du kanske se mer av mig som vän till Gunilla på Facebook.

2013-12-08 @ 21:25:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback