Kallt!

Idag var vi ute i ishalkan med våra små. Uteleksakerna hade liksom frusit fast i marken!

 


Fick knappt på mej mina vinterkläder längre. Termobyxorna fick jag såklart inte knäppt men det var på gränsen att jag fick på mej dom över huvudtaget.
Jackan kan jag knäppa vissa dagar, när lille parveln ligger "rätt"... eller fel? Idag var det svårt att få upp dragkedjan.
Han blir väldigt arg också när man klämmer in honom i tighta kläder. Inte så nöjd, sparkar hej vilt.


Igår var badrumsgubben - eller killen snarare - här och kikade så imorgon ska vi åka och titta på lite interiör i lite olika affärer och så skulle han skicka en offert på vad kalaset kommer att kosta också.
Känns kul! :)


Idag, just nu har Sara fest i vår lokal med sina kompisar och Chris är där och försöker hålla i ordning på alla. Det verkar inte jätteroligt, så här skrev han på sms nyss:
"Började ju bra detta. Skrikande ungar med Sara i täten sprang runt i källaren och smällde i dörrar. Sträckte upp dem och krävde ordning. Får bli här, annars får grannen som ska ha fest imorgon ha sin lördagsfest i en rykande ruin."
Jag ska snart gå dit och hjälpa honom.


Imorgon blir det 30 års fest också, då min kusin fyller år. Men det skulle bara vara vanligt kalas på dagen så det blir inte sent.


Fogarna har spökat lite mindre dom här två sista dagarna på jobbet men då har jag också tagit det lugnare och vi har haft lite mindre barn eftersom det är många sjuka.
Ikväll hade jag lite mer ont framtill... Inte alls skönt. :(
Men nu ska jag och fogarna ta och masa mej bort till lokalen.
Ha en trevlig helg!

 


Kommentarer
Postat av: Therese

men mysmagen :)

Svar: <3
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback