Trött

Inatt sov Eskil dåligt. Han vaknade flera gånger och vi fick göra välling en gång till och med.
Vi har varit väldigt bortskämda med hans sömn. Han har sovit hela nätter ända sen han föddes. Fast det har ju alla mina barn gjort i och för sig. Ingen av dom har haft tid att sova så mycket på dagarna utan sovit en gång på dagen ganska snabbt och sen på natten i stället.

Var rätt trött på jobbet med andra ord eftersom jag inte sovit så bra och efter halva dagen började foglossningarna spöka igen. :(
I morse sa min kollega att Paolo Roberto skulle hålla föredrag på Kulturum och undrade om jag inte ville hänga på eftersom det var gratis och efter arbetstid. Sure tyckte jag och direkt efter att vi slutat så åkte vi dit bort.
Han pratade om hälsa, mat och träning. Han var rolig och bra men samtidigt lite fördömande, arrogant och sådär dryg som man bara kan va om man kommer från Stockholm. ;)
GI och LCHF var skit, gym var också skit - träna hemma så vinner du tid, du ska springa istället, dom som köper bantningsprodukter är dumma i huvet - tänk själv: ät mindre portioner, mindre socker och träna! Punkt slut.
Han pratade ganska rappt och var hård mot mycket. Han fördömde det mesta: halvfabrikat, hur fan kan man ge sånt till sina barn? Det är barnmisshandel! Tv tittande - det tar din tid från att träna och laga bra mat - du måste prioritera din tid och du hittar bara på ursäkter om du säger att du inte hinner! Du är lat om du inte tränar osv...

Jag fick gå lite tidigare för föreläsningen skulle ta slut halv fyra och då hade jag tid till mvc.
Där gick det bra. Har gått upp till 74 kg. Från 61... Oops.
Mitt järnvärde hade gått upp lite grann men hon tyckte jag skulle fortsätta att äta järntabletterna varje dag.
Vi pratade om mina foglossningar och hon tyckte att jag skulle söka graviditetspenning som det heter - det som hette havandeskapspenning innan.
Jag har ju skjutit upp det och väntat lite för jag vill gärna jobba men hon sa att jag kan söka och sen låta bli att ta ut det eller ta ut 50% tex. Så det ska jag göra nu då.

Efter mvc gick vi bort till Hemmakväll och köpte nya Bondfilmen till Chris. Där inne ringer badrumsfirman! Wohoo! Äntligen! :) Imorgon ska vi ringa upp honom och boka tid så ska han komma hit och kika och då ska vi planera lite hur man kan göra. Kul! :)
Sen gick vi in på Allum och jag handlade fyra tighta basklänningar i olika färger och en ny bh.
Sen var jag så trött och hade så ont i bäckenet att jag var tvungen att ge upp!

Hemma gjorde vi varma mackor och sen somnade jag på soffan.
Efter en stund så vaknade jag dock och nu har jag tittat på tv en stund...
Lång dag idag... Få se hur mitt bäcken orkar med imorgon. Om det inte går så får jag väl helt enkelt bara sluta va så envis och tänka på min hälsa och sjukskriva mej några dagar. Man kan inte bestämma allt... Tydligen. Inte ens om man e en envis finne med massa sisu.

God natt på dej!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback