Tröttis vecka

Den här veckan var jag trött redan på måndag. Ingen bra start. Sen har jag inte riktigt varit pigg nån dag på hela veckan.
Eskil är bra nu - äntligen. Idag typ var första dagen man kunde känna att han var helt sej själv och helt återställd. Riktig dundersjuk har han varit denna gång.

Idag kom Chris barndomskamrat på besök med hans lilla Lova som är jämngammal med Eskil. Eskil tyckte det var jätteroligt och dom lekte för glatta livet. Han tycker att det är jättekul att träffa andra barn. :)

När dom hade åkt så målade jag lite på trappan men kom bara en liten bit för det har kommit massa damm och skräp på den så jag måste dammsuga den innan jag kan fortsätta. Klockan var redan så mycket och Eskil sov så jag ville inte dra fram den just då. Typiskt.

Vi fick städat lite o alla fall i borgen och det var skönt. Bra att det kommer gäster så man tvingas ta ett ryck.
Hela nedervåningen är en byggarbetsplats och det är damm och bröte över allt. Det gör att man tappar lusten till resten också och det blir stökigt över allt. :( Måste verkligen bli klar där nere snart. Allt bara står stilla i väntan på att det ska hända nått.

Men nu är det dags för sängen tror jag för jag behöver en riktigt god natts sömn.
Natti natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback