Bajskväll

Vi gick bort till kusin Sanna och Astor sov bra i vagnen - så länge vagnen rörde på sej. Små snuttar har han sovit hela eftermiddagen, max tjugo minuter i taget. Då i förmiddags sov han en längre stund när Eskil sov.
När han inte sover ordentligt på dagen brukar han va helt omöjlig på kvällen och det var han även denna kväll.
Han vaknade hos Sanna och var vaken där under hela stunden när Boris försökte förklara vad han gjort med datorn och visa diverse funktioner. Det var svårt att koncentrera sej för jag hade fullt sjå med Astor.
Väl i vagnen på väg tillbaka hem somnade han igen - och vaknade så fort vagnen stannade precis vid vår ytterdörr.
Sen har han varit vaken ända till halv ett. Han skrek i en timme från nio till tio och somnade sen i min famn. La han i sängen och så sov han i tjugo minuter, sen var han igång igen.
Jag får lite panikkänslor när jag aldrig får lite egentid. Att ha någon inpå en så intensivt, så länge är utmattande. Man skulle behöva nån timmes andrum i mellanåt.
Jag är den ända som duger också för jag har ju tagit honom hela tiden. Känns som att Chris har fullt upp med Eskil så jag har tagit det mesta med Astor.

Så kvällen har inte varit så rolig.
Jag har ont i axlarna för att jag har spänt dom och är trött i huvet efter skrik så länge. Han skriker högt som fan och det bara ringer i öronen för han kommer upp i sånna sjukt höga toner! Man bär ju vid örat också...

Nu ligger jag här och skriver igen för han somnade till slut och då får jag lite egentid - äntligen!
Men jag får väl sova... Imorgon e en ny dag av bärande och tröstande. Kanske skulle va smartast att va utvilad då?

Måste ju berätta att när vi var på väg till Sanna och öppnade ytterdörren så stod det en ambulans där. Vår gulliga 96 åriga granne mådde inte så bra. Antagligen hade hon fått nått värmeslag eller nått liknande, men hon verkade känna sej bättre sen och fick stanna hemma. Idag var det helt sjukt varmt här - upp mot 30 grader. Kan vara därför Astor har haft svårt att sova också? Varje gång man tagit upp honom ur vagnen eller sängen så har han varit helt svettig. Det samma när man ammat, då blir han kokhet. Har blåst på honom hela dagen, han tycker att det är skönt, speciellt när man blåser honom på ryggen och i nacken.
Eskil fick gå in i ambulansen och titta. Det var väldigt spännande.
Till slut kunde han slita sej och vi fick med oss honom tack vare att grannpojken ville låna hans cykel. Det var inte poppis. NEJ! ropade han, kom springandes och krävde tillbaka sin cykel genast.

Ja du... Denna kvällen. :-/
Jag får väl sova då. God natt eller nått.


Kommentarer
Postat av: Maria

Usch va jobbigt :-/
Har ni provat att lägga Astor på mage? Sixten var ju gnällig i början men när vi började med ersättning och la honom på mage slutade han skrika och sov mkt bättre :-) Love har fått sova på mage hela tiden men nu börjar han vända sig till rygg själv så kanske vill han sova så snart :-)

Kramkram

Svar: Har provat det med. Det funkar ibland. :) Men oftast är det att han är övertrött och arg. Om man bara har VÄLDIGT mycket tålamod, inte själv är trött, less eller arg så brukar det gå bra och han somnar. Tar bara lång tid innan han somnar in ordentligt.
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback