Inte så fint...

Just nu ser det förjäkligt ut i vårat sovrum.
Astor sover i vår säng och om jag flyttar på honom när han har somnat så vaknar han och är pigg jättelänge.
Mitt i natten är inte jag så pigg så även om han inte skulle vakna av att jag flyttar honom så har jag hunnit somna med honom hos mej. Vaknar till efter en stund och flyttar mej själv istället en bit bort och sover tills han vaknar nästa gång.

Eftersom han sover i vår säng blir det trångt och Chris är rädd för att lägga sej över honom i sömnen eller kanske stöta/ slå till honom, så då hämtade han en madrass och la sej på den istället.
Han sover mycket bättre nu säger han och slipper sova oroligt och kan också vända sej. Innan låg han bara på en sida, nära, nära kanten och blev alldeles stel.

Resultatet har blivit att det ser ut som hej kom och hjälp mej! Det är trångt, det blir väldigt stökigt snabbt och vi har kuddar och täcken och lakan över allt!
Vi har också massa handdukar där inne för dels byter vi på honom inne i sovrummet när Eskil sover och inte kan använda skötbordet som är där och sen lägger jag handduk under honom när jag ammar liggandes så lakanen inte bli helt mjölkiga.

Ja... Man känner sej lite trångbodd ganska ofta. Vi är många och har så himla mycket saker!
Hus...? Åter igen funderar man på det.

Nyss ringde jag till Ellos och fick reda på att jag hade gjort fel vid beställning och att expressleverans inte var valt. Men det kommer imorgon så jag behöver inte vänta länge.

Min kusin
sms:ade också och sa att hennes make hade fixat min dator så då ska vi ta en promenad upp dit när Eskil har vaknat. :)
Nu ska jag hitta på nått att äta...

Hej igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback