Trevlig dag igen

Idag åkte vi till min väninna Tina i Särö.
Vilket fint hus dom har byggt! Idag höll hennes gubbe på att bygga altan utanför.
När man ser sånna hus blir man sugen själv på att ha hus!
Det var himla kul att träffa dej igen Tina! Vi träffas för sällan. Saknar att ha dej som granne, då man bara kunde ringa på och fråga om du inte ville komma in och ha ett glas vin. :)

Astor har inte sovit lika mycket som igår och det märks direkt.
Han var jättearg nu på kvällen ända tills alldeles nyss när jag bestämde mej för att skippa Historieätarna på tv och gå in i sovrummet och natta honom. Får se det på svt play senare, tycker att det är ett väldigt roligt program och missade flera avsnitt förra gången dom visade serien.
Nu sover han... Han snarkar som en stor karl. Och han pruttar och rapar också som en vuxen människa - jättehögt! :D
Han är ju så känslig för ljud det här lilla barnet bara... Jättesvårt ju när man har en tvååring och två tonåringar i huset! :-S

Mina kläder har inte kommit från Ellos än... Tråkigt. Jag fick ett erbjudande om att få det med expressleverans, det skulle ta max 48 timmar. Men det har gått det dubbla nu minst! Dåligt. Varför ska man kunna välja expressleverans om det inte går att få det så snabbt?
Ska ringa till dom imorgon om det inte har kommit nått paket då.

Ligger här inne nu i sängen och har stängt dörren. Astor sover men han kan vakna när som helst... Ibland sover han bara korta snuttar och så börjar skriket om igen och så tar det jättelång tid innan han han åter kan komma till ro och kunna somna in.
Eskil sover inte än heller och han vill gärna springa in och "klappa" på Astor när han sover eller så skriker han och brötar så ljuskänsliga lillebror såklart vaknar.
Bäst att ligga här och kuckelura tills Eskil lagt sej. Då kan man nog smyga ut sen.

Ha en fantastisk kväll!
God kväll.


Kommentarer
Postat av: Tina

Åh, vad roligt att ni kunde komma och hälsa på! Inte den mest harmoniska miljö med byggbrötande men det finns ju fler tillfällen. Ses gärna snart igen. Vi får inte låta det gå så lång tid igen. Söta små pojkar ni har också! Tack igen för ett trevligt besök! Kramar ❤

2013-07-24 @ 22:41:26
Postat av: Tina

Tack för ett trevligt besök! Jätteroligt att träffa dig igen och din fina familj! Nu får det inte dröja så länge tillvi ses igen:)
Kramar ❤

Svar: Tack själv för att vi fick komma. Vilket fantastiskt hus och tomt och läge - allt! Jag vill gärna träffas snart igen, Chris med! :)Jag e ju hemma nu i ett år så det får va du som hojtar när du kan eftersom du jobbar och så vidare.
Kram till dej fina vännen. ❤
kattitingeling

2013-07-25 @ 10:23:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback