Borrrrrrrr!!

Mellan halv fem och halv sex på morgonen ville lilla bus vara vaken. Det ville inte jag men hade inte så mycket val.
Halv sex somnade han igen och jag med.
Men bara 45 minuter senare vaknade Eskil - kl 6.15! Så tidigt brukar han inte vakna. Chris gick upp med honom och jag somnade igen.
Sen var det åter dags att vakna klockan nio för då började dom borra i våra balkongstolpar. Det var tydligen våran tur att få förnyade stolpar.

Vid elva packade vi in oss i bilen och åkte till Örgryte och hämtade en hoppgunga, en skötbädd och en Babybjörn bärsele.
Eskil somnade såklart i bilen på väg hem. Typiskt. Han accepterade att bli avklädd och lagt i sängen men sen när han fick välling så vaknade han till liv.
Nu ligger han och sjunger och låter. Kommer nog inte att somna... Dom borrar och bankar utanför också. Hur ska denna eftermiddag bli?

Det var skönt att få komma ut lite.
Tror att jag ska ta på mej lite arbetskläder och sätta mej i rabatten och rensa lite ogräs. Om man sitter mitt i allt så tror jag inte det gör ont. Har mer ont framtill och inte i ryggen.
Vi kanske kan åka ner till Blomsterlandet sen och kolla på lite diverse som behövs till vår lille plätt... Just nu ser det för jäkligt ut!

Men nu ska jag först vila mej lite.
Hoppas storebror somnar snart. Han skulle behöva lite sömn.

Trött:

 

 
Tröttare:
 

 

Tröttast:

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback