God kväll

Imorse fick jag sova länge. Var ju så sjukt trött igår kväll, har nog aldrig varit så trött! Inte vad jag minns i alla fall. Oh my, jag kunde inte ens prata sammanhängande.
Sov till halv elva ungefär.
Astor sover himla mycket nu. Mjölken har kommit igång ordentligt och nu vaknar han i princip för att äta och somnar sen igen.

När jag gått upp och varit vaken i en timme var det dags för Eskil att sova middag och då gick även Chris och sov middag. I morse gick han upp tidigt för att åka med Sara till tandläkaren, så han var rätt trött.
När han sovit i en och en halv timme var jag tvungen att störa hans skönhetssömn för Astor bajsade så konstigt att det kom utanför och kom på hela mej och honom själv.
Har en del av Astors blöjor och annat som han behöver på hyllan ovanför hans säng i sovrummet. Annars har vi skötbädd i Eskils rum på buffén eller skänken som står där inne och blöjor mm ovanför i en tallrikshylla. Men vi upptäckte ju att vi inte kunde gå in där på natten när Eskil sover och inte heller när han sover middag så då lägger vi en handduk på sängen och byter i vårat sovrum.

Vid halv fyra åt vi middag och efter det tog Chris min hand och sa att han hade det så bra och att han var så lycklig. Jag blev så rörd och sa att jag också var det. Sen satt vi där och tittade på varandra och grät båda två.
Vi är så himla lyckliga just nu. Vi har så fina barn - allihop är så goa. Äntligen är graviditeten som var en pina över och vi får vara tillsammans så länge nu innan Chris ska jobba igen.
Jag har det så bra. Vilken fin make jag har. I love you! <3

Sen gick världens finaste gubbe upp på vinden och hämtade ner liggdel till vagnen, babygymmet, lekmattan och babysittern. Eskil tyckte det var superkul. Han ville gärna sittande babysittern men det tyckte inte jag var nån bra idé och så ville han gärna ligga i babygymmet. Jättebäbis! :D

 


När vi precis fixat det kom Chris vän Fredrik och hans familj på besök. Dom hade med sej paj och vi fick en lavendel. :)
Kort där efter kom Chris bror Andreas och hans familj så då var huset fullt med både vuxna och barn.

 

 

Eskil tyckte det var jätteroligt med alla kusinerna och Lova men sen när dom hade åkt så var han bra trött.

 

 

Då fick vi förhala hans sovande en stund så jag och han sjöng barnsånger i en halvtimme.
Han tyckte det var jätteroligt. Fina Eskil-killen. Å han e så gullig.
Sen fick han välling och drack den bredvid sin bror. Dom var så himla söta när dom låg där bredvid varandra. Mammas hjärta smälte. 

 

 


Nu är det dags att gå och lägga sej igen ju. Dagarna går i ett, dom bara svissar förbi.

God natt på er allihop!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback