Han växer!

Nu är Astor en och en halv vecka.
Idag var vi på BVC och killen hade växt två cm och var nu ikapp sin födelsevikt.
53 cm och 3850 vägde han idag.
Han är himla snäll. Äter mest och somnar sen.
Han sover bra på nätterna än så länge och på dagarna har han några vakenperioder och ligger och tittar, sen somnar han igen.

Efter BVC gick vi till Kjell & company och köpte en extern hårddisk till Chris och sen åt vi på Max.
Efter det dumpade jag Chris, Eskil och Fia hemma och åkte och hälsade på Nadya med Astor.
När jag åkt därifrån och parkerat så öppnade sej himlen! Till lillkillen hade jag ju regnskydd men jag blev helt genomblöt ända in på trosorna på den lilla biten från parkeringen och hem!

Idag var det rabattrensar-dag här i området. Den började typ då när skyfallet kom och slutar nu om tio minuter. Nu verkar det ha slutat regna men det blev inget rens just nu för oss i alla fall när det regnade så.
Vilken tur att vi var så förutseende då och rensade på förmiddagen! :)
I våran lilla rabatt var det två fula jättestora buskar som nu är borta! Det blev mycket mer öppet och renare.
Har ju förstått massa blommor på min balkong så det ska jag plantera i både min lilla plätt och i grannens större rabatt. I hennes rabatt rensade jag också bort all ogräs.

Imorgon blir det till att handla golv och dörrkarm till hallen och in till Fia. Vi kanske äntligen blir klara med hallen snart? Lagom tills min vän Cissi kommer på måndag kanske? Hade ju varit helt fantastiskt!

Nu ska jag gå och gräva efter nått i kylskåpet. Är galet gottesugen! När Eskil somnat ska jag skicka ner min fina make och handla nått gott. Vi behöver annat också. Det ända vi gör är att handla känns det som...!

Ha en fantastisk kväll!
Hej hopp!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback