Nytt

Vi har båda ont i magen och känner oss svaga och nu lär vi oss att ställa om från att ha ett till att ha två små barn och hitta nya rutiner.
Skönt att Chris ändå är hemma och ska vara det ganska länge så vi kan prova oss fram.

Mjölken har ännu inte runnit till men jag tror den e på G.
Han vill ligga vid bröstet varje timme så det borde ju komma snart.

Idag badade vi honom och det tyckte han var sådär men nu är håret rent i alla fall så det känns bra. Hela familjen förutom Sofia var med och tittade på när lillebror skulle bada. Eskil badade i badkaret och Astor i badbaljan.

Nu har vi lagt Eskil och Sara. Astor ville bli ammad och nu sitter jag i sängen och han ligger i min famn. På mej sover han gott men inte så bra ensam. Om han ska somna ordentligt får jag amma honom liggande och sen ligga bredvid tills han somnat in ordentligt. Sen kan jag smyga där ifrån.
Han vaknar lätt av ljud och av att man rör sej eller flyttar honom.

Nu tycker jag inte att han är så lik sin bror längre efter att han börjat öppna ögonen. Han har också mer hår och är mörkare än Eskil. Hans huvud är runt medans Eskil har lite mer avlångt huvud.

Imorgon ska vi åka och göra PUK prov på Astor och i övermorgon kommer BVC sköterskan hit och inspekterar vår nya son (och vårat hem?)
Fler gäster är på väg att komma på besök också, roligt!
Idag har jag känt mej lite rastlös. Man blir lite kluven. Samtidigt som det är underbart och fantastiskt så känner man sej lite vilsen. Så är det väl när man gör nått nytt och inte riktigt hittat rätt ännu.

Nu börjar Project Runway.
Ska ta med mej mammagrisen till soffan och sitta med honom där.
Ha en trevlig kväll!

 

 

 

 

 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Är han inte lik sin farfar?

Svar: Farfar...? Ja, kanske. :)
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback