Ont i magen

Har nog flängt lite för mycket hit och dit.
Känns som att jag inte kan röra mej mer, det gör ont i magen.
Sitter med bäbis i famnen som nu har somnat. Han hade en lång vakenperiod nyss. Tänkte skaka lite liv i han snart igen så han är trött sen och tvinga honom att vända dygnet. Det tar några dagar att göra det men sen är det himla skönt när alla sover på natten.
Självklart kommer han inte att sova hela natten men vakenperioden behöver han inte ha just då mellan tolv och fem, den kan han ha när annars han själv vill.

Eskil är också helt slut. Han har varit ute och upptäckt världen flera ggr om med sin pappa.
Chris har lyft Eskil fast han inte ska lyfta men det är ju jättesvårt att inte få ta upp sitt barn. Speciellt nu också när det är lite jobbigt för honom att förstå det här med lillebror. Stor omställning att bli storebror från att ha varit minsting.
Vi är ganska trötta här hela familjen. Chris är nog tröttast.
Nu har Eskil fått lite välling i alla fall och ska i säng sen.

Det var inte boken som kom på posten utan extraremmar till ståbrädan som jag och Staffan hämtade innan jag drog iväg till förlossningen. Skrev jag om det ens? Kanske jag inte gjorde... :D
Det är ju också en sån typisk grej som typ bara jag skulle göra...
Hittade nämligen en annons på Blocket om en ståbräda till vagnen samma dag som jag födde. Vi körde Heidi och Sara först till stallet och sen åkte jag och Staffan till Hisingen och hämtade ståbrädan. Jag hade värkar hela vägen dit och hela vägen tillbaka! Hahah! Sen hemma skulle jag ju duscha och locka håret och allt det där... Jag är inte riktigt klok, jag vet.
Men sen några dagar senare upptäckte vi att det saknades extraremmar till ståbrädan så jag beställde dom på nätet. Det var dom som kom idag och boken ska komma i slutet på veckan.

Nu har Chris gjort kaffe och kom med Eskil för att säga god natt. Han sa godnatt till Astor också och han fick en puss på armen. Gulligt. :)

Imorgon bitti ska vi på Saras skolavslutning. Sen på eftermiddagen kommer sköterskan från BVC.

God kväll på er! Nu ska jag ha kaffe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback