Söndag

Igår åkte vi ner till Allum och skulle handla ny iPhone till Chris för han tappade sin i betonggolvet i cykelförrådet och spräckte hela skärmen när han skulle ut och cykla.
Tänkte vi skulle haffat en dörrkarm till Fia också och lite kantsten till rabatten.
Men det var ju midsommardagen och allt var stängt! Hade ju inte vi tänkt på! :-/
Vi åkte till Ica som alltid är öppet mellan 7-22 och handlade lite mat istället.
Jag köpte en bok. Tantsnuskboken "Femtio nyanser av honom".
Alla hyllar böckerna och tycker att dom är fantastiska och början var bra i alla fall. Sen när det kom till själva handlingen så tappade jag intresset lite tyvärr. Jag är väl tråkig och torr som fnöske, men kanske blir det bättre när man läser vidare... Har jag ändå läst så långt ska jag självklart läsa ut den! :)

Astor hade jättesvårt att somna igår kväll/natt. Han kom aldrig till ro utan höll på att böka till klockan halv två.
Han höll oss båda vakna och nu sover Chris och Eskil middag.
Jag gick upp strax efter Chris gått upp med Eskil men jag känner mej inte så trött... Jag som varit helt galet trött i en hel vecka?

Igår rensade jag lite i vår rabatt och mellan plattorna på uteplatsen. Chris sågade av lite sly som växt under grannens träd så nu ser det verkligen prydligt och fint ut i hennes rabatt. Det börjar ta sej... Blir nog bra så småningom! Det regnar bara hela tiden så mycket så man får väl hoppas att plantorna jag planterade där inte sköljs bort!
När gänget här har vaknat så ska vi åka ner och fixa det vi skulle gjort igår, så då hoppas jag att vi kan ta en sväng till Blomsterlandet. Undrar om dom har kantsten där? Var handlar man det annars?

Jag kanske ska passa på att sova lite jag med?
Vila i alla fall...

Ha en bra söndag! Kramis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback