Vilken söting <3

Å han är så himla gullig.
Nu har vi äntligen fått komma upp på BB. Vi fick va nere på förlossningen väldigt länge.
Här åt vi kvällsmat och har fått ett eget rum. Chris är trött. Jag med, men ändå inte.
Astor har haft svårt att få upp värmen så nu ligger vi i min säng och han ligger hud mot hud med mej. Det verkar som att han har blivit lite varmare. Jag känner mej alldeles svettig!

Längtar efter Eskil. Våran fina lilla kille.
Är godissugen oxå!
Vill ha salta och sura godisar! Vi hann inte köpa nått sånt alls innan vi åkte in.

Idag när jag började förstå att vi kommer att få åka in så tog jag en dusch och rakade mej över allt. Sen sminkade jag mej och lockade håret lite mellan alla värkarna som kom med fem minuters mellanrum.
Chris höll på att få ett raserianfall på mej. :D
När vi åkt ner för backen och var vid Jula ungefär så kom Chris på att han hade glömt kameran. Vi fick vända och åka tillbaka. :)
Jag var rätt glad och skämtsam ända till vi bytte rum till det riktiga förlossningsrummet. Först fick vi komma in på ett undersökningsrum och där var det fortfarande rätt okej. Men sen när vi kom in till det riktiga rummet var det inte riktigt lika roligt längre. Fick börja med lustgas direkt.
Eda var det inte frågan om denna gången heller - allt gick för fort. Hon frågade om jag ville ha det ganska direkt då när jag kom in på det riktiga rummet men sen fick jag en värk och igen och igen och nästa gång hon undersökte så var jag öppen 9 cm och då var det försent... Precis som med dom andra.
Värkarna var verkligen väldigt starka, som med Eskil. Väldigt intensiva och långdragna. Lustgasen hjälpte knappt nånting det sista. Jag sög i den helt desperat men det kändes som att det kunde kvittat. Ändå höll man krampaktigt fast i den som om det var ens livlina. Kände att jag måste ha nånting att klamra mej fast vid.
Jag slog och drog i stackars Chris som blev opererad igår och slog han i magen av misstag där han blivit opererad. Sen borrade jag in mina fingrar i hans hand och drog den fram och tillbaka.
Till slut ville jag inte hålla i någon. Drog i handtaget på sängen och höll uppe vid kudden och vred mej som en mask. Usch, det var hemskt.
Jag grät som en gris så sminket rann ner efter kinderna och lockarna försvann lika snabbt för jag svettades som bara den. Var lika blöt som jag var efter duschen idag så mitt piff var helt meningslöst! :D
Ja jag har fött tre ggr innan... ;)
Men fixandet var väl nått sätt att hålla fokus bara kanske när jag var hemma.

Under hela första delen av förlossningen - innan jag började få så ont att jag inte visste hur jag skulle hantera det så tänkte jag att det här kommer att avta, vi kommer att bli hemskickade. Det kommer inte att komma nån bäbis idag.
Men snart insåg jag att det kommer nog att bli bäbis här idag i alla fall och jag vet inte riktigt om jag vill det längre.
Jag var väldigt positiv genom det hela ändå, förutom den allra sista stunden när jag öppnat mej helt och han skulle komma neråt. Den stunden var utdragen som fan och ren panik. Det kommer inte att gå tänkte jag. Herre gud, det var helt sjukt hemsk. Jag tänkte bara att jag kommer inte att klara det!
Men för övrigt tänkte jag mellan värkarna att nu är det bara si och så många cm kvar, nu är det snart klart.

När huvet skulle ut var det ingen lättnad alls som många beskriver. Det sprängde och värkte och kändes som jag skulle gå sönder. Hon höll emot huvet också så att jag inte skulle trycka för fort men jag bara kände att han måste ut för nu måste det vara över. På två, tre krystningar var han ute och jag var helt borta.

Nu börjar det bli mörkt här i rummet och Chris har sovit länge, Astor med. Jag svettas bort och reste mej nyss. Då började han genast skrika jättehögt. Han har verkligen hög röst!
Jag måste ligga nära hela tiden, vilken mammagris! :D
Nu la jag mej nära igen och då tystnade han! Söt! Å va gullig! <3 Älska!

Ska försöka sova jag med nu.
Bäbisen i rummet bredvid skriker konstant och slutar aldrig.
Imorron kommer alla hormonerna och man blir superkänslig och ledsen. Hoppas jag inte blir alldeles för ledsen och nedstämd.

Ha det fint!
God natt!


Kommentarer
Postat av: N

Då får man lov att gratulera till de nyblivna föräldrarna.

Svar: Tack det är fantastiskt! :) Han e så söt!
kattitingeling

2013-06-08 @ 23:50:07
Postat av: Britt

Grattis!!!
Va mycke som hänt er på kort tid!
Vilken söt kille ni fick!
Jag får önska er lycka till!

Svar: Tack! :)
kattitingeling

2013-06-09 @ 13:25:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback