Folkfest, glasögon och skor

 

Jag var och hälsade på mitt jobb ich sen åkte jag hem till Chris och sovande Eskil. Somnade jag med såklart, Trötter.
Men sen var det dags att gå på Världens folkfest på Saras skola. Hon och hennes kompisar uppträdde med sång och så var det ansiktsmålning och loppis och lottdragning, fika mm.

Efter Saras uppträdande åkte vi till optikern och där fick vi veta att hon ser helt galet dåligt! Och detta har hon gått länge med... Men hon vill ju inte ha glasögon så då har hon inte sagt nått. :-/ Ungar!
Vi hittade i alla fall ett par jättefina lila bågar och eftersom optikern skulle sälja sin optik så fick vi bågarna gratis! Där sparade vi tusen spänn! Vilken röta!
Istället för 2500 blev det 1500:- Perfekt.

När det var avklarat gick vi in på Skopunkten och där hittade vi varsitt par skor jag och Sara. Dom hade rea om man var klubbmedlem vilket jag tydligen var och så var ena paret halva priset, plus att jag hade nån rabatt som låg där och väntade så vi fick båda paren för 124 kr! Värsta röta-dagen. Borde köpt en trisslott också ju!
Jag var tvungen att ha större skor. Köpte en storlek större än vanligt. Fötterna är megasvullna i denna värme och efter att jag gått länge.
Det har värkt och pulserat i dom hela kvällen.

Nu ska vi se om det går att publicera så många bilder som jag hade tänkt mej genom iPhonen och bloggappen...

God kväll!

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback