Hjälplöst

Hahah! Hjälplöst!
Skrev detta inlägg och sparade i utkast. Skrev några bokstäver bara som rubrik och ordprogrammet rättade det till hjälplöst. :D
Men det passar ju bra. Jag e lite hjälplös ibland! :)
 
 Igår åkte vi till Frölunda torg och fikade på Adams café. Där har dom LCHF-mat påstods det men det var mer ett vanligt café tycker jag. Dom hade sallad som man kunde köpa och skippa kolhydraterna och man fick grädde i kaffet om man ville men annars var det som vilket annat café som helst. 
 
 
Vi firade i alla fall Chris nya jobb.
Eskil skötte sej exemplariskt. Det kröp lite i benen på slutet men då e det tur att det finns Youtube och där Byggare Bob och Teletubbies att titta på en liten stund. :)
 
 
 
 
I Frölunda centrum köpte vi också present till Oskar och Carl som vi firade idag.
Åkte dit på eftermiddagen efter att Eskil hade sovit middag.
 
 
Hos Carl och Oskar finns massa fina leksaker. Det är rena paradiset att få komma dit och leka. :)
 
Vi bjöds på god sallad och så hade Linda gjort en jättefin chokladtårta som fick jag titta på och dom andra äta. :D Ja, men jag är okej med det. Är gärna utan. Smågodis kan jag bli sugen på ibland men sockersuget är borta nu faktiskt så det känns bara bra.
 
 
I förmiddags var vi på öppna förskolan i Jonsered men det var mest små barn där så vi kör nog mer tisdagar med Eskil i Partille centrum i stället.
 
Nu på kvällen var det föräldramöte med Saras fröknar så jag åkte direkt dit efter att vi varit hos Eskils kusiner och firat dom. Späckad dag med andra ord.
Är ganska trött nu.
 
Nu ska Chris jobba imorgon och helgen igen. Tråkigt värre, men det är ju inte många helger kvar innan det är slut med det.
Ha en fin fin kväll. Jag ska kolla om det kommer nått på tv.
Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback