Mitt i natta

Det går fortfarande inte att ändra storlek på bilderna genom denna nya app.
Fick ett bryt och höll på att skratta ihjäl mej här ikväll! Hur mycket problem har dom inte haft med appen? Helt galet otroligt!
Det är som det sitter en bunt med amatörer där och försöker få ordning på det för det e nått som blir fel varje gång hur dom än försöker förbättra den.
Ända anledningen till varför jag inte byter är för att jag har skrivit här sen 2007.
Blir helt matt och trött. Orkar nästan inte ens skriva om det. Fy fan va dåligt. :(
 
I förmiddags var jag med Eskil och Astor och grannen Åse på öppna förskolan i Partille centrum. Det var trevligt. Hemskt mycket folk bara!
Sen kom vi hem och sov allihop.
På eftermiddagen åkte vi och lämnade Sara på cheerleadingen i Frölundaborg och så åkte jag och Eskil och Astor till Slottskogen och promenerade och tittade på ankorna. Jag hade gjort en picknick också som vi satt och åt på gräsmattan.
Det var himla mysigt.
Eskil fick verkligen springa av sej och upptäcka världen. 
 
 
Två timmar gick väldigt fort och så var det dags att hämta Sara igen och åka hem.
Väl hemma ramlade Eskil ner för trapporna! :( Han fick inte en enda skråma, inte vad jag kunde se i alla fall men han blev ju så klart himla rädd och grät länge. Lilla älsklingen! :( Sen ville han inte alls gå i trappan själv igen utan väntade på att jag skulle gå med honom upp. Han har varit superduktig på att gå själv där hur länge som helst så jag trodde verkligen inte att han inte skulle fixa det. Typiskt. 
 
Kvällen har jag ägnat mej åt att para strumpor och kollat på tv. På tisdagar kommer Project Runway. Det tycker både jag och Chris är roligt. :)
 
Lugnande besked fick vi också idag angående det jag skrivit innan att jag inte kan skriva om här än. Vill bara att det ska va helt klart så jag typ kan skriva om det... :)
 
Vi köpte en babywatcher på blocket också måste jag ju berätta. Vi fick en av min kusin Marjo när Eskil var liten men den gick sönder så nu hade vi ingen när Astor föddes. Denna är suverän!
Man hör honom direkt och dessutom kan man prata i mottagaren om man trycker ner en knapp så hör han ens röst i sändaren. Det finns även en inbyggd nattlampa i sändaren som man kan ha på och få ett mysigt sken.
 
Nu e det nog dags för sängen. 
 
Bjuder på en gigantisk bild då som hamnar utanför ramarna - den e där uppe... så ändrar jag den imorgon! 
God natt!

(Nu är bildstorleken ändrad)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback