Aaaj! :-(((

Buhuuu!
Jag är helt handikappad! D-:
Ingen tror på mej men jag måste ha sträckt sönder muskler på flera ställen eller nått för jag kan bokstavligt talat inte gå och vänster arm är helt fucked up!
Dom tror jag skämtar, mina barn och min man! Jag kan knappt ta mej ur soffan. Det var illa när jag vaknade men det har successivt blivit värre och värre. Imorgon kommer det att va ännu värre värk! Hur ska det gå?? :-(
Buhuu!





Kommentarer
Postat av: N

När jag började träna på gym för snart 1,5 år sedan hade jag intensiv träningsvärk i två veckor efter mitt första riktiga träningspass. Den första veckan kunde jag knappt röra på mig och att komma i och ur bilen var ett helt företag. Mitt roligaste minne från den veckan var när jag var på ett återbesök hos min läkare på reumatologen på Sahlgrenska, när han kom ut i väntrummet för att kalla in mig till sitt undersökningsrum höll han på att tappa hakan när han såg mina problem med att försöka ta mig upp från stolen och sedan haltandes förflytta mig sakta framåt. Hade så förbannat ont i benen och höfterna vid det tillfället.
Naturligtvis ville man visa att man är man när jag var på mitt allra första gruppass styrketräning, så jag fläskade på rejält med vikter på skivstången och valde självklart alldeles för tunga hantlar till min späda klena och dittills helt otränade kropp. Man kan säga att det straffade sig :-)

Svar: Instruktören förstod inte riktigt att jag är ganska otränad, haft ganska mesiga övningar på rehab och inte kan ta i så hårt på grund av ryggen. Hon pressade på och körde slut på mej. - Kom igen! Jo du klarar det! Och jag försökte lite försynt påpeka att ryggen inte riktigt pallar. Dessutom hade jag ju redan världens träningsvärk när jag gick dit! Jag hade inte tagit i så hårt om jag inte hade haft en instruktör...
kattitingeling

2014-02-17 @ 00:06:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback