Hej alla i stugorna

Sitter här i soffan och väntar på att Eskil ska somna.
Idag provar vi att lägga oss lite tidigare, han vaknade redan innan sju och var inte alls nöjd med att jag snabbt hoppade ur sängen och stängde dörren till sovrummet så att Astor fick sova vidare. Han trodde att pappa låg och sov där inne och blev jätteledsen när jag sa att vi inte kunde gå in där.
Men han var inte så nöjd med nått annat heller utan väldigt missnöjd med allt som kom i hans väg. Nappen ramlade ner på golvet och vi skulle inte tända lamporna och inte leka med bilarna.
Gjorde en flaska välling och så kröp vi upp i hans säng och tog det lugnt en stund och plötsligt skulle han upp och "greja lite". :-D

Idag vill han "gå till Sanna" säger han.
Han kom på det då när han skulle "greja"... 
"Gå till Sanna nu...?" Kom det plötsligt ur hans mun då, så han kom väl att tänka på henne. 
"Ja, vi får se, kanske efter vi har vilat..." kände jag för så grinig som han var i morse behövde han nog komma i säng lite tidigare än vanligt.

Det tar nog några dagar - och nätter att vänja sej vid att ha en annan säng som man kan ta sej ur själv och som inte har ombonande höga kanter och mjukt skydd runt. Men det går fint ändå tycker jag. Han utvecklas så väldigt mycket just nu.
Eskil tar annars allt i sin egna takt och är lite mer försiktig än vad något annat av mina andra barn varit.
Sara och Astor är riktiga racerförare och allt ska ske snabbt och helst igår. Dom båda är nästan lite dumdristigt modiga och ska testa allt utan rädsla.
Sofia var väldigt lugn och stillsam men hon var ändå ganska tidig med det mesta.
Så Eskil är lite mer som Sofia men väntar helst med att göra saker tills han känner sej helt säker och samlat på sej massa mod.
Just nu tror jag hans lass av mod var påfyllt och han använder sej mycket av den till olika områden. :)


Astor gillar tvättmaskinen som alla barn gör i den här åldern. Tänk att det kan va så roligt att stirra på det där när det snurrar runt, runt hur länge som helst! :)
Han var bra trött lilla minstingen. Han somnade med nappflaskan i munnen för ett litet tag sen.

Nu tror jag lilla Eskil-killen har somnat.
Då ska mamman också vila sej lite. 
Sweet dreams! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback