Snöblandat regn

Igår kändes det som det var på väg mot vår när det var så milt väder men idag vaknade man till snö som nu håller på att smälta bort. Japp, nu regnar det.

Klockan fem vaknade Astor och började böka och rulla runt i sängen. På morgnarna har han hemskt svårt att andas genom näsan. Vad kan det bero på? Napp går ju inte då när det inte går att få luft med näsan.
Vid sex hade han i alla fall bökat färdigt och då hör jag hur Eskil öppnar sin dörr. Han sover som en kratta i sin nya säng... :-/
Chris gick upp och försökte få honom att somna om men det gick inte.
Jag sov ingenting efter det. Astor vaknade till och från och envisades med att försöka andas genom näsan ändå även om det inte alls gick så det pep och lät konstigt.

Vid halv åtta åkte Chris till jobbet och då var det bara att gå upp.
Tur jag inte la mej vid två som jag gör ibland. Tror jag somnade nån gång efter tolv så fem timmar blev det i alla fall...


Astor sitter i mitt knä i schäslongen och leker med sin aktivitetsleksak. Han gillar den jättemycket och har fattat grejen med den nu. Haha! Han diggar för fullt när det kommer musik och gungar med hela kroppen.

Jag lär ju sova middag sen!
Inget kan hindra mej, inte ens om en bomb skulle falla ner utanför sovrummet. Längtar efter sängen!

Borde plocka in kläderna i garderoben som jag tog ner från vinden och plocka ut det gamla... Men just nu jäser jag här framför tv:n med en kopp kaffe.

Funderar också på om jag ska träna eller inte. Jag känner mej helt mörbultad, som jag blivit slagen över hela kroppen!
Men det e väl bara på't igen antar jag...


En trött kille...

Nä, nu ska jag hämta mer kaffe.

Kommentarer
Postat av: Maria

Prova att ge mycket koksaltlösning, enligt en barnläkare vi gått hos är det ibland så att snor ligger långt bak i näsan (fast de inte verkar förkylda) och ger man koksaltlösningen så sköljs det ner och det bildas inte torra kråkor långt bak. Kan ju vara värt att testa :)

Svar: Tänkte precis på det just nu! Fan va läskigt! Låg här i sängen och tänkte att jag ska nog åka ner till Apoteket och köpa näsdroppar och ge honom och så läser jag vad du skrivit. Det var riktigt skumt! :-D
Det är nog som du skriver för ibland har jag snutit bort kråkor på morgonen när han låtit sådär på natten!
Tack för tipset! Kram
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback