God morgon

Ligger i sängen och är himla slö!
Ont i hela kroppen har jag också - precis över allt! 
Igår tränade vi på olika intervallövningar.
Jag började först med intervallövning på stepmaskin. Sen var jag helt slut i benen efter alla dessa träningsdagar! Fick mjölksyra av att bara gå upp för trapporna till slut.
Så här såg jag ut precis efter övningen:


Sen testade jag på att göra intervallträning i en cirkelövning. Det var bra mycket jobbigare än att stå i en maskin! Fy fasen!

Idag ser jag mer ut så här:



Ska försöka plugga lite mer än vad jag fick till förra gången jag skulle plugga.


På dessa veckor av intensiv träning har jag börjat få en massa muskler har jag märkt. Speciellt ser man det på överkroppen och vaderna och nedre delen av låren.
Nu får det gärna snart börja synas på över delen av låren, rumpan och magen också! :-D 
Men, men... Tålamod, tålamod.
Nu vet jag ju så sjukt mycket om träning och hur exakt man ska göra för att träna rätt mängd, på rätt sätt, vilken teknik och vilka former.
Det är inte bara att träna, det är ju väldigt lätt att göra det helt fel.
Igår fick vi se videos från youtube med folk som hade blivit filmade när dom tränade på alla möjliga konstiga vis. Det var så jäkla roligt! Oh my god, vi skrattade så vi tjöt!
Nu var detta helt extrema grejer. SÅ jäkla konstiga grejer gör ju inte dom flesta men det var i alla fall en kul grej. :)


Dags att slöa lite mer hörni!
Ha en toppendag!

Kommentarer
Postat av: Madde

Hur e de och träna PT egentligen? Är det inte jobbigt med tanke på att de e så mycket kontakter för att få jobb och att de dessutom finns dom som har tränat ett par år som redan e mer vältränade (och vet mer) än vad ni gör när ni kommer ut skolan? Hade det inte bara gått och läsa på om träning och muskelgrupper på t.e.x kollozeum och sedan tränat mycket och sparat dina pengar och dessutom fått större chans till jobb? Är bara nyfiken, funderar på utbildningen själv men de kostar så mycket pengar och alla jag känner som jobbar som PT har fått de jobbet för att dom ha tränat länge på gymmet och då har de ofta konkurrerat ut de som kommer direkt från skolan och egentligen inte har nån erfarenhet alls förutom några månader.

Svar: Tack för din kommentar. Skrev ett inlägg om det
kattitingeling

2014-07-10 @ 22:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback