Cykelvagn, picknick och rabatter

Jag började fixa i rabatterna direkt. 

Kunde inte låta bli!




Hann rensa hela Rigmors rabatt men sen var det dags att åka till Sollebrunn, utanför Alingsås.

Där hämtade vi en cykelvagn från en som sålde genom Blocket.



Vi åkte till Anten och tog en picknick där på museitågbanan. Eskil var helt salig!





Picknick


 





Än så länge som vi har testat den här lilla vagnen så känns den bra. Den är otroligt lätt, väger ingenting. Jag ville ha en med handtag så man kan ha den som joggingvagn oxå och inte bara cykelvagn. Bakom ryggen finns ett litet bagageutrymme, oxå smart om man ex vill ha med sej picknick eller nått. Pinnen som man måste ha när man kopplar den till cykeln var väldigt smart för den kunde man fälla in under vagnen så att man inte behövde skruva loss den helt. 



Denna hade också en handbroms, men tyngden är ändå bak så jag vet inte om den gör jättemycket nytta... Myggnätet sitter fast och man drar ner det och fäster med kardborre. 



Detsamma var det med regnskyddet men den är ihoprullad heltiden och sitter fast med kardborrespännen och så får man rulla ner det när det regnar. 



Ville också ha stora pumpdäck, både bak och fram. Har sett sånna med litet plastdäck fram och det kändes rangligt.



Chris provade att köra den med sin cykel och hade Eskil med sej och han sa att det inte var tungt. Nu är han i och för sig väldigt tränad, han cyklar varje dag till jobbet och hem, men jag blev själv överraskad över hur lätt den var när jag körde Astor i den på vår picknick. :)




När jag kom hem kunde jag inte låta bli att fixa lite mer i rabatterna.

Rensade lite till och sen lite till... Och så skulle jag bara plantera en blomma men så planterade jag en till och så hade jag planterat alla till slut.

Imorgon ska vi flytta lite blommor från grannens rabatt till Rigmors. Sen ska jag även flytta runt lite blommor från Rigmors till min. Kommer att bli himla fint när det blir klart!







Väldigt aktiv dag! Vi har hunnit med hur mycket som helst! 
Men nu ska jag fixa kaffe och plugga!
Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback