Det man ger energi till växer

Så e det ju, som rubriken säger. Så egentligen borde man bara skita i det och gå vidare, koncentrera sig på dom positiva människorna som finns runt omkring en, dom som är kärleksfulla och ger energi.
Men det är svårt att bara borsta av när man får tråkiga kommentarer på sin blogg för när man bloggat så länge så blir bloggen som en del av en själv. Den är min vän, min lilla älskling, min följeslagare.
När någon lämnar otrevliga kommentarer där känns det som att man blivit inkräktad i sitt liv.

Men jag får säga det igen, och jag kommer upprepa det varje gång det kommer sånna kommentarer, det jag alltid säger till haters: 
Om man störs sig på mej, mitt sätt, det jag gör, skriver eller hur jag uttrycker mej - then fuck off. Varför läsa? Det finns andra bloggar som kanske passar dej bättre, även om jag betvivlar det, för haters always gonna hate.


Men om du envisas med att stanna kvar så gör det då. Ha tålamod, det kommer mer som kommer att få dej att flyga i taket och som gör dej ännu mer grön av avundsjuka.

Med det sagt - igen - så känner jag mej förövrigt väldigt lycklig och stolt.
Jag har åter åstadkommit någonting som jag inte trodde var möjligt och jag känner mej berörd och tacksam över allt som händer i mitt liv just nu.
Så här efter stora prestationer kan jag alltid riktigt känna hur jag har utvecklats. Mina tankar är nya, jag ser allt lite ur en ny vinkel och jag känner ett lugn inom mig.


Just nu känner jag mig också galet mör i hela kroppen!
Fatta vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon!! Känner i lår, vader och rumpa men även i resten av kroppen.
Idag började vi kl 9 med teoretiskt prov, sen tränade vi på cardiowalkingmaskinerna till lunch och efter lunch pratade vi om instruktörsrollen. Sen tränade vi igen!
Igår körde vi två pass så man var redan lite mör innan.


Yes. Som ni kan se på min bild så e jag lite trött!
Imorgon e vi lediga jag och mina fina pojkar. 
På kvällen ska jag dock träna lite på att lägga ihop ett pass.

God natt allihop!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback