Weddinggifts 2008-08-05

Tisdag

Ja, det var galet... Hela grejen. Värsta tempot, speciellt den sista veckan. Nu e det lite... det e lite tomt. Helt dött, svårt att varva ner.

Vi orkade faktiskt inte åka iväg på nån snabb bröllopsresa till Helsingfors. Det blev så stressigt och vi hade fått åka igår eller förrgår och sen snabbt tillbax.

Jag kände bara nä, fan jag måste sova - vi var helt galet trötta!
Vi får helt enkelt ta det en annan gång. Det funkar inte bara. Kroppen måste vila. Idag sov jag till halv två. Nu är klockan snart elva men jag är helt slut endå.

Har uppdaterat bilderna i Bröllopsfesten. Min brors "fisheye"objekt kan man ta riktigt roliga bilder med! :D

Vi fick massa fina bröllopsgåvor. Vill tacka för dom!

Vi blandade ihop dom flesta gåvorna när vi skulle bära hem dom från lokalen. Ville inte lämna dom där över natten. Men dom flesta har vi koll på var de kom ifrån.


Vad fick vi då?


Vi fick massa presentkort, från Ikea, Åhlens och ett från vilken affär i Nordstan vi vill och ett på en jättefin restaurang i stan. Vi fick också massa pengar och en grill. Sen fick vi upplevelser... betald äventyr eller spa, hoppa fallskärp, dyka med delfiner till exempel. Av pappa fick vi massa påslakan och tyger från Marimekko.
Vi fick två lyktor och en kristallfigur på ett brudpar och av mina pingstvänner i Borås fick vi slim vercion av the holy Bible. :)
Vi fick en jättefin kandelaber av bror och hans tjej och av hans och min systers mamma fick vi en jättefin stor vit lykta.
En annan stor fin lykta fick vi av min arbetskamrat Annika och av hennes mamma fick vi korköppnare och underlägg. Vi fick en lykta med kedja och krok att hänga också.
Kärlekscheckar fick vi med... :) Den checken med helkroppsmassage - den är min! Och i samma present fanns en liten bok om kärlek.
Vi fick en korg med champagne och två champagneglas och graverad champagneunderlägg, graverade servettringar, ljus och porslinsblommor mm.
Vi fick också två andra champagneflaskor, den ena i en fin låda och den andra var klädd i rosa "overall" med dragkedja för att den ska hålla sej kyld.
Vi fick dricksglas med 50 tals tema, pinuppor på mm. Vi fick en burk av glas och en kökshandduk från min vän Ann-Therese som också var väldigt 50´s.
Sen fick vi en keramikskål och ett fat från Kostaboda. Två vackra champagneglas med hjärtan på foten.
Av min vän Jussi fick vi en antik kaffekvarn som jag har velat köpa av honom i flera år men inte fått. Tack. ;)
Vi fick också flugsmällare med el i så vi kan döda alla getingar! :D Special request from me...
En stor blomma i kruka och en Malmgubbe (symbol för Malmberget-Gällivare där de bryter malm)

Chris bästa vän Fredriks Tina hade gjort två fina plakat till oss att hänga vi ingångarna i fetlokalen. Dom tog vi hem och ska spara. Jättefin gåva det också. Thanx.
Och så blev det jääättemånga fina kort med massa fint skrivet på. :)
Idag var vi på Åhlens och köpte en stor bok och pennor och lim så att vi kan göra en fin minnesbok om vårat bröllop. I den ska vi klistra in fotografier och alla fina kort vi fick.



Jag har säkert glömt någonting nu men det betyder inte att vi inte är tacksamma och glada endå.
Bara att det har varit helt galet mycket och att minnet inte är riktigt med...











Thanx!
Love // K


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback