2010-09-29

Onsdag

Idag kom faster Merja på besök med en kasse kantareller igen. Hon hade med sej kusin Emelie och hennes fantastiskt gulliga tremånadersbaby!
Å va söt! Hon kunde ha lämnat kvar henne här faktiskt tycker jag. :)

När dom druckit en kopp kaffe åkte vi till andra kusinen Sanna och kikade på hennes ännu mindre bäbis.
Gulligull! Vilken liten skrutt.
Hon var ju pytte-pytt.
Å va söt!
Massa bäbissar överallt.


Faster Merja


Kusin Emelie


Emelies bäbis Lluvia


Trött nybliven mamma?
Kusin Sanna......Och hennes ännu namnlösa bäbis - just nu kallad Mini

Sedan gick vi hem och jag hoppade i arbetskläder och åkte och hämtade paket.
Sedan åkte jag till Varberg och träffade en konsult.
Där efter åkte jag till Tvååker för att ha en facial, men kom på att det var halv sju jag skulle vara där och inte sex, så jag åkte till havet och gick en promenad på stranden - i klackskor och kavaj och kjol! ;)

Efter min facial åkte jag till konsult nummer två och tittade på hennes nya lägenhet.
Vi pratade en stund och sedan åkte jag iväg och coachade ytterligare två konsulter i telefon.
Bra att utnyttja tiden när man sitter i bilen och åker. :)

Nu sitter jag och lyssnar på spotify och har hunnit blogga två ggr och även ätit kvällsmat.
Är kaffesugen...
Hihi.. nu ringer jag upp till min gubbe med telefonen och ska be han koka!
Höjden av lathet! :D

God natt till er alla!

// K


Lite självkänsla.

Tänkte dela med mej av 16 tips som förbättrar din självkänsla! :)
Dom finns här nedan…
Men först vill jag att du ska se denna fantastiska video som jag klippt in här. Wow vilken grym tjej! :)
Vi har mycket att lära av henne!

Börja säga bra saker till dej själv. Gör övningar i spegeln varje dag. Detta är jätteviktigt!
Jag vill att du varje morgon ställer dej vid spegeln och säger att du är vacker, smart, underbar och bra.
Kan du lova mej det?
I början kan det vara svårt att se sej själv i spegeln och säga bra saker till sej själv när man inte alls känner så. Men gör det ändå!
Titta bredvid dej själv om du inte kan se dej själv i spegeln. Nästa gång kan du titta på ditt hår. Till slut kan du se dej själv i ögonen och säga alla dom där sakerna.Du kan också göra min knäppa dansövning som jag gör ibland när jag behöver komma igång.
Jag är verkligen lite knäpp men det funkar! :D
Om jag behöver energi så skruvar jag upp musiken och börjar tokdansa.
Helst ska det vara en sån fuldans där man bara dansar så galet och fult som möjligt. :)
För då blir man full i skratt och tänker, shit – tänk om nån såg mej! Till slut står man bara och asgarvar.
Se den här videon. Tryck på länken. Han e verkligen asrolig att titta på. Snacka om fuldans… :D


16 tips som hjälper alla att älska sig själva mer
Tiosen här nedan har jag hämtat
HÄR

1. Sluta jämföra dig själv med andra
Alla människor, till och med den som du tror är lyckligast har sina saker att brottas med (så är det att vara människa). Jämför dig bara med dig själv. Andras goda självförtroende kan vara en bild de visar upp.

2. Apa efter
Det finns någon i din omgivning som verkar ha ett fantastiskt självförtroende, eller hur? Om du börjar tänka på hur han/hon gör, för sig och pratar – varför inte göra likadant. Det är bevisat att man kan påverka sig själv att få ett bättre självförtroende genom att agera som om man hade det. Smart va?

3. Ändra dina tankar för att få bättre självförtroende
Börja tänka på saker du lyckats med snarare än att låta ditt huvud förmörkas av allt du tycker att du misslyckats med. Allvarligt talat, det är ditt jobb att bli din egen bästa vän och inte trycka ner dig själv. När du märker att du börjar trycka ner dig själv, säg stopp och sluta göra det.

Efter ett tag kommer du märka att den där tyrannen i ditt huvud tystnar mer och mer.

4. Jobba med att bli bättre på att slappna av så kommer självförtroendet
Det finns massor av sätt att lära sig att slappna av och vilket du väljer beror på vad du trivs med. En del gillar yoga, andra att promenera i skogen. Att kunna slappna av och hitta sätt att göra det på hjälper dig att känna dig positivt laddad och skapar förutsättningar för att få ett bättre självförtroende.

5. Börja belöna dig själv
När du klarar av saker är svåra måste du lära dig att belöna dig själv för det. Det är du som är ansvarig för att bygga ditt självförtroende, ingen annan, så du måste börja ta hand om dig själv och peppa dig själv mer. Du är värd det och alla skäl till att belöna dig själv är bra för självförtroendet.

6. Särskilt för kvinnor
Sluta jämföra dig själv med modellerna i tidningarna. Och varför inte ta ett steg till – och sluta köpa de där tidningarna. De får dig ändå bara att må pyton. Att gå runt och känna sig sämre än de retuscherade modellerna är så otroligt onödigt. Hitta fem saker du gillar med ditt utseende och känn dig stolt över dem.

7. Följ ditt eget hjärta istället för att försöka följa alla andras förväntningar
Det finns människor som tillbringar ett helt liv med att försöka tillfredsställa andras behov. Det bästa är att det aldrig är för sent att ändra på det. En del människor är experter på att tala om för andra hur de ska leva sina liv och ofta är det bara ett bevis på deras egna tillkortakommanden. Det är bara du som vet vad du är intresserad och inspirerad av. Det är ju för sjutton ditt liv!

8. Sätt dina egna mål
För en del passar det att skriva ner sina mål så att de kan se dem. Andra har sina mål i huvudet men det fina med mål är att du styrs emot dem om du vill nå dem tillräckligt mycket. Att nå mål, även små, är väldigt bra för självförtroendet. Börja sätta mindre mål och öka ut dem allteftersom.

9. Utmana det du trodde att du trodde
Många människor har blivit påverkade att tro på något som de egentligen inte tror på. Det kan vara en väg man tagit för att andra förväntat sig det eller att andra fått dig att tro att du är mindre värd än dem. Utmana det här och släng bort allt gammalt skräp som du egentligen inte tror på. Det här är såklart en process som kan ta tid beroende på hur djupt det sitter men om du verkligen vill – och kanske tar hjälp av någon – så kan du bli friare och få större självförtroende.

10. Gör en bra övning för självförtroendet
Ta ett papper och penna och skriv ner alla egenskaper du beundrar hos andra. Det kan vara sinne för humor, integritet, ärlighet eller förmåga att tala inför folk. Gör listan så lång du kan. Vet du vad du har fått fram nu: Jo, en lista över vem du själv vill vara. Ta en av egenskaperna varje dag och använd på något sätt. När du har betat av hela listan lovar jag att du kommer att känna dig starkare. Du har övat på att bli mer som du vill vara. Sedan är det bara att fortsätta med det varje dag.

11. Gör mer av det som ger dig energi
Det gör du genom att lägga så mycket tid du kan på saker som du gillar att göra. Det spelar ingen roll om det handlar om att lägga mer tid på en särskild hobby eller att skapa tid för att umgås med en särskild vän – att göra det du gillar mycket mer kommer att lyfta ditt självförtroende. Du mår bra och att må bra både ger självförtroende och skapar en grund för att göra det ännu bättre - och samma sak tvärtom. Lägg mindre tid på sånt som du inte gillar att göra. Försök att skala bort saker du inte gillar så mycket du kan.

12.Träna för att få bättre självförtroende
Faktum är att fysisk träning påverkar kroppens belöningssystem så mycket att träningen i sig ger dig självförtroende. Det är bevisat. Om du får igång din kropp mer så får du mer självförtroende – och skapar en grund för att bygga ett ännu bättre. Det viktiga här är att du ska ha ett mål som ligger minst ett år framåt. Sluta lura dig själv att tro att du kan gå ner i vikt/bygga muskler på tre veckor. Ingen kan det. Alla vill det. Kvällstidningarna lever på att få folk att tro det. Gå inte på det.

13. Mät och möt dina rädslor
Alla är rädda för olika saker. Om du skriver ner vad du är rädd för kan du också gradera rädslorna. Gör det från 1-5 där 1 är lite rädd och 5 är mycket rädd. När du skrivit ner dina rädslor är det dags att börja jobba med dem. Börja med att möta dina rädslor på nivå 1 och gör det till ditt jobb att klara av dem minst fem gångar innan du går vidare uppåt. Det här är ett bra sätt att se att du klarar mycket mer än du tror. Skriv ner hur det kändes när du klarade en uppgift. Det är bra eftersom du glömmer bort det annars. Och självförtroendet kommer på köpet.

14. Sätt allt som händer i rätt perspektiv
Om något händer som påverkar ditt självförtroende negativt är det lätt att bli för fixerad eftersom man har fel perspektiv. Istället för att bli nedslagen – tänk: Kommer det här att vara en stor sak om fem år? Oftast så kommer du att säga ett klar nej. Oftast kommer du att känna att du inte ens kommer att komma ihåg dagens händelse om fem år. Så slappna av.

15. Öva på att fokusera utåt istället för inåt
När man har dåligt självförtroende är det så lätt att bli självmedveten i till exempel ett sällskap med människor man inte känner. Du kanske tänker på hur du ser ut, vad du just sa och vad de andra sitter och tänker om dig. Om du istället börjar intressera dig för de andra vid bordet och uppmärksammar dem så lär du dig snart att sluta vara så fokuserad på ditt eget beteende och hur det uppfattas av andra.

16. Byt umgänge
Allvarligt talat – de personer du omger dig med kan lyfta eller sänka ditt självförtroende. Dina vänner – är de verkligen dina vänner? Vilka är peppande och goda och vilka ger dig dåligt självförtroende? De goda kan vara andra än du tänkte först och samma sak tvärtom. Studera och tänk på vad din omgivning ger dig och försök att få mer tid med de goda och mindre tid med de dåliga.

Till sist - Viktigt
Förvänta dig inte att allt ska ändras direkt. Självförtroendearbete är en process som tar tid men om du lägger ner tid på det så kommer förändringen gradvis och du kommer känna dig bättre och bättre hela tiden. Du kommer att märka små förändringar först och när de knyts ihop och påverkar varandra så bygger du ditt självförtroende starkare för varje dag som går. Kul. Grattis! 

Love you all!


2010-09-26

Söndag

Idag har jag varit bakis. Blä.
Dricker typ ALDRIG längre och när jag väl gör det så blir jag helt off hela nästa dag... Orkar ingenting, även om jag inte dricker mycket.
Vi var på kräftskiva hos Chris barndomsvän och hans flickvän i Alingsås.Idag har jag varit och coachat ny konsult i Varberg.
I morgon ska vi ha unitmöte och då kommer Chris att vara med och föreläsa lite för mina konsulters gubbar.
Han e så gullig. Han har förberett sej här i kväll vad han ska säga. :) Gullegull. <3

Så här gullegullig var han här om kvällen:

På huvvet har han Saras
peruk som hon fick i paketet av sin mormor härom dagen och gitarren han spelar på är en galje. :)

Nu ska jag gå dricka mjölk... och vatten. Är lite törstig idag.

Gonatt på er!Åh! Cola hade varit gott!


Grattis kusin!

Grattis fantastiska kusin Sanna som idag fått en till liten flicka!


2010-09-21

Tisdag

Skamligt att rösta på Sverige demokraterna.
Hur e det fatt egentligen???
Och vem är det som röstar på dom? Bara idioter och feglusar.
I dag finns det två platser öppna i Partille kommun för SD och endast en plats är tillsatt. Ingen vågar ta den andra platsen.
Det går bra att rösta bakom stängda dörrar och va så himla tuff men sedan när det gäller att stå för sin åsikt så går alla och gömmer sej. Pinsamt.

Men skit i det nu... Jag känner mej så himla glad idag. :)
Har varit på Folksam och pratat med Ola. Jag tecknade två försäkringar. En för mej och en för mitt företag.
Kändes bra.
När jag var anställd så funkade det genom facket men nu har jag gått ur det och stod oförsäkrad.
Efter det åkte vi och hämtade mitt paket som var klart. Jag hade beställt finska Beuty Books till min mamma och mina mostrar. Det var jättespännande att läsa dom! :)
Skickade alla ett exemplar direkt tillsammans med deras beställnngar. Vad kul att man kan göra så! Eller hur!

Sedan åkte vi till Borås för att hämta min pontjo (stavas det så?) som jag glömde där när jag hade klass i söndags, jag, Chris och Sara - som på gmnastiken hade sprungit på en bock eller stång eller vad det nu var, så hon kom hem med värsta bulan mitt i pannan.

Igår var det unitmöte också. Alltid lika trevligt! Jag har så homla duktiga tjejer! Wow. Är imponerad.Borås:

Nu e det riktigt kallt också. Frös som en gris.
Höst.
Hur snabbt gick inte den sommaren då???


Höst.


2010-09-20


2010-09-18

Hahahah!
Hittade detta på
Rickard Engfors blogg (känd som transa från bla. After dark)


2010-09-16

Torsdag

Idag har vi varit i Varberg, jag och min gubbe.
Har coachat mina konsulter och träffat nya konsulter i andra led.
Trevligt trevligt.

Låna på av fotona från seminariet!
Det är min man som tagit nästan alla kort som publiceras i min blogg. Så småningom ska jag anställa honom som min personliga fotograf/ assistent/ ekonomiansvarig.
Låter väl bra! ;)
Såhär ser han ut idag:

Vi var och fikade på vårat favvo café Paganini i Varberg.
Efter att jag coachat mina konsulter lite så åkte vi tillbaka dit och åt underbar kyckling marinerat i vitlök och honung med vinsås! Å vad gott!Chris tar alltid kort på mej när jag kör bil...

I love my new ring. :)

Nu ska jag käka lite.
Har suttit och packat massa paket till kunder som ska postas imorgon.

Gonatt på er allihop!

// K


2010-09-15

OnsdagOnsdag blev en riktig flänga hit och dit dag.
Postade paket, hämtade andra paket, åka hit och dit, köpa patroner mm.Sedan hämtade vi Sara hos hennes pappa för hon och Sofia hade fått paket av mommo så dom var väldigt nyfikna på vad det kunde vara i det.

I paketet låg det kläder, godis, pengar, små roliga saker och två peruker till Sara.
Hon gillar peruker. Har köpt en innan för sina egna pengar. :)På kvällen hade jag klass med två tjejer och en kille i min studio.
Det var väldigt trevligt. :)
Sedan bytte jag om i ilfart och sprang till min bil för att hinna till bion som jag och Chris skulle se.
The American med George Clooney.
Snälla nån! Hjälp mej vilken skitfilm. Den var ju bara helt sopekass. Se den inte!
Det var tråkigt. :(
Vilken besvikelse...
Men det var trevligt att få gå på lite bio... Det var väldigt länge sedan sist...

Kramiz!


2010-09-12

Söndag

Hej och hå vilken fantastisk helg!
Var ska man ens börja? Jag har en mapp med flera hundra foton. Hur ska man komprimera allt som hänt under denna helg i ett futtigt litet blogginlägg???
Det går inte.

Torsdag

På torsdag morgon började vi med SD möte hela dagen till klockan två.
Det blev räkmacka på 18e våning och så mycket bra utbildning.
Efter utbildningen gick vi till Scandinavium och hämtade biljetterna till Seminariet och sedan åkte jag hem.
Gjorde mej i ordning och kom på att jag har ju snörning i ryggen på min klänning. Hur ska detta gå när man är själv??? Chris jobbar ju så sent så han åker direkt från jobbet till Awardsnight!
Jag tog min klänning och åkte till Annas hotellrum och så gick vi därifrån sedan över till Rondo.

Awardsnight endast för vår area.

Jag fick jättefint halsband och örhängen för att jag var förra årets Queen of Sharing i min fd unit.
Har ju tillhört min senior Anns unit några månader det här året innan vi blev en egen.

Fredag

Dags för Seminarie!

Inne i Scandinavium

Jag läser SD eden.
Står längst uppe i trappan.
Massa bra tips och utbildning och föreläsningar från massa fantastiska kvinnor!
Wow. Jag e så peppad!På kvällen var det dags för VIP lunch innan Awardsnight för hela norden.
Det var fantastikt gott!

Vi hade väldigt roligt.
Jag la min servett över det tända ljuset så det började brinna!
Hahah!Awardsnight för hela NordenMina vackra tjejer!Sedan var det Show!
Det kom brandmän neråkandes från taket och discokillar springandes. Människor med facklor och det regnade guldkonfetti från taket! :)Sedan var det dags för mej att hämta min ring:

Den är jättefin! :)

Sen var det slut på denna fantastiska dag och det var dags att åka hem.
Vi svängde in på Shell macken för att köpa smör! Hahah, det var en syn när en med balklänning och en med smoking kliver in där mitt i natten! :D
Somnade som en stock! Hjälp mej va trött jag var!

Lördag

Massa bra utbildning igen! Wow vilket företag vi jobbar i.
Ny parfym kommer vi att få och även massa nya produkter! Yes va roligt.
Denna dagen fick männen en annan utbildning så dom var inte med under eftermiddagen men dom fick såklart gå över scenen och vinka iallafall!

Sen var det lite show igen och så var det slut för denna gången. :(
Tråkigt!
Kan vi inte ha Seminarium oftare??? :)Hejdå alla mina snygga konsulter!
Nästa år går ni över scenen med mej och plockar hem massa ringar och nya titlar! :)Ni är bäst!
Syns på måndag! Då ska jag visa bildspel från Seminariet!

Puss på alla och ha en fantastisk söndag!
Nu ska jag åka och ha en klass!

Kram K


2010-09-08

Onsdag

Oj oj.. Nu e det snart dax. Det är lixom IMORGON! Wieee! Så roligt.
Carina - du måste komma fram och presentera dej. Jag e så kass på namn!

Igår blev det en hel del volym på håret.
Så gött. Jag har så platt och tråkigt hår.
Ruffsi pluffs.

Idag har jag bara suddiga bilder att erbjuda på hur det ser ut när man kanske ha fixat till sej lite:

Blir inga bättre bilder än så tyvärr.

I morse var det SD frukost.
Det var mycket trevligt.
Vi fick bytt många tankar och erfarenheter. Mycket värdefullt.
Ikväll ska jag träffa Ann och hennes firstlines.
Ser fram emot! Då får jag även träffa powerpartner Anna! Wohooo va kul. :)

Borde göra en del ärenden men jag e lite trött.
Kommer dock inte att ha tid att göra nått nån annan gång heller så jag borde göra det nu.

Så upp och hoppa bruden!
Nu e det dags för acton!

Hare fint!

kram kram!


2010-09-07

Tisdag

Bilder ur Kattis vardag:Mycket vanlig syn: Chris sitter utanför våran dörr på bänken och väntar på mej.
Sitter han inte där så sitter han i trappan eller någon annanstans. :)Jag kommer utflygandes och börjar rota i min väska... Var e nycklarna? Var e plånboken? Har jag med mej min mobil?
Var har jag gjort av kvittot jag behöver för att kunna hämta ut min balklänning??Hittar ingenting...
Ringer till min revisor... Har du kvittot där??? Nehe... Men var kan den vara...
Å jag hittade den!

Jag ringer fem olika personer i bilen... SMS:ar flera till och sminkar mej också lite samtidigt.
Hinner inte sms:a klart innan det kommer massa svar. 
Mitt i när jag skriver ett sms så ringer nån och jag svarar.
Vi hämtar en väska hos en väninna.Sen hämtar vi min fantastiska klänning! Wohooo. Den e så fin!Dagens outfit.

Vi åker hem.
Gör kyckling och klyftpotatis. Ska göra currysås, men jag har inget smör? Bara lite grann... Så dumt!
Jag tar olivolja och blandar i... Vi testar!
Men det blev ju riktigt gott! :)

Ringer Fia. Var e du? Klockan e halv fyra... du slutar ju tre?
Hon kollar på någon match med klasskamraterna.
När hon väl kommer hem har hon med sej en näve björnbär!
Å va gött! Vi kanske kan baka en paj till efterrätt? Kan ni inte gå och plocka fler och köpa smör och vaniljsås?
Chris e på.
Han och kidsen drar till skogen och plockar massa fler!

Medans dom e ute i skogen sitter jag min säng och surfar och glor på tv.
Gött. Helt tyst och lugnt... :)Kolla hur mycket vi plockade!Jag börjar baka paj.Tar fram tusen saker...Öppnar alla luckor och lådor, diskmaskinen står öppen, slevar och byttor överallt!


Halvklart...

Pajen fick toppbetyg.
Jag kanske e bra på att baka trotts allt?
Bullarna sist blev ju en succé... Dock inte brödet. Men det kanske gäller endast bakning av sötsaker?

Vi mumsar paj. Sedan går jag och duschar. Barnen leker.
Slänger i papiljotter. Nu ska det bli volym!


Så här ser jag ut nu. :)
Det som lyser i ansiktet är datorskärmen som jag stirrar på nu.

Min klänning är silver. Har jag berättat det?
Till det har jag fått silvernaglar igår av Anna-Karin! :)
Se va fina:

Godnatt på er alla!
Nu ska papiljotterna ur! :)

Imorgon är det SD frukost med en bunt kollegor i vår studio! :)

Kram K


2010-09-05

Söndag

Idag har jag haft en klass i Viskafors och sedan åkte jag till en av mina nyaste konsulter som är sömmerska så hjälpte hon mej med att laga min SD kjol som hade spruckit lite där bak.
Lycklig!
Det blev så bra! Hon e ju jätteduktig. :)
Den andra klassen blev inställd men vi ska ha den snart när hon e frisk igen. Hon gjorde en liten beställning dock, även om hon var sjuk.. Gullig.

Innan jag åkte i morse så fick jag ett litet ryck och fixade håret och det ledde mej till att ta på mej lite fina kläder att strassa runt i.
Saknar mina 50s kläder, har dom nästan aldrig... :)

Det är nedräkning nu...
Oj oj vad spännande med Seminarie!
Har späckat med möten och träffar ända från onsdagkväll då det börjar med Firstline träff med min Senior. Sedan e det SD möte med vår National på torsdagen. Awardsnight på kvällen.
Längtar!

Så här såg jag ut i bilen när jag åkte iväg:

Dom snygga solbrillorna har jag snott av min kära make. :)
Han har ju ändå alltid brillor så han kan inte ha dom.

Imorgon e det unitmöte.

Krma på er alla!

// K


2010-09-04

Lördag

God kväll alla fantastiska.
Idag har jag haft två klasser i Varberg.
Mycket trevligt.
Sen när jag kom hem så åkte vi ner och handlade lite mat.
Soppa ville jag ha.
Har varit helt galet sugen på soppa i två dagar.
Får mina soppryck ibland.
Kanske e det saltbrist eller nått...

Chris hade fått en hela kasse med kantareller av min faster Merja.
Han var lycklg som ett litet barn.
Medans jag gjorde soppa, putsade och stekte han kantareller.Jummy!
Det var så himla gott med soppa!
Tog två och en halv talrik. Måste nästan ha lite till... :)
Kantareller e inte min grej tyvärr... Försökte äta lite men jag gillar inte nån svamp över huvudtaget. :S
Chris däremot e helt galen i kantareller.

Håret då... Försökte mej på att ta bra bilder på det men jag ser ju så muppig ut på bilderna.
Skäms för att lägga ut dom nästan men ähh, va fasen... dom i förra inlägget var inte direkt bättre... :) Hahah

Ser man ens håret?
Hahah...

Min gubbe han sover. Han jobbar hela helgen från sex till sex, fredag till söndag.
Och vad händer i morgon för mej då?
Jag har en klass och en facial som eventuellt också kanske blir en klass... Så det blir jobb för mej med.
Vad ska ni göra på söndag?

Nu e jag törstig som bara den...
Ska dricka vatten.
Sen ska jag nog ha lite mer soppa... ;)

Natti natti på er!

// K
Senare...

Eftersom jag inte uppdaterat på länge får jag göra det dubbelt så här i efterhand?
Idag var det en day off.
Så gött. Att bara pyssla om sej själv och vara lite ledig.
Visst har jag jobbat men mest vid datorn och telefon.
Imorgon e det två klasser i Varberg.

Fick ett ryck och färgade håret.
Ja... jag e då gråhårig. Jag erkänner. 35 år gammel.
Det måste färgas. Speciellt med tanke på att det snart e Seminarie och så också... :)Svart blev det. :)
Synd att det bara håller i sej så kort stund.
Min mamma e frisör. Jag e van vid riktigt bra hårprodukter med kvalitet. Det man köper i affären e rena dyngan.


Så här blev det...Mitt hår e tunnt, spikrakt och stripigt.
Snyggt va?
Jag brukar alltid locka det med en locktång så det ser ut som att man har lite mer hår.
Jag vill ha hårförlängning.
En av mina nya konsulter har gjort det alldeles nyss.
Å det blev så fint. Jag vill med!
Kostar närmare 4000. Men man kanske skulle unna sej det nån gång? :)

Nu sitter jag och dricker vin...
Skål!Ha en fantastisk helg!

Kram Katti2010-09-03

Fredag

Usch va jag e dålig på att uppdatera.
Känner mej inte als inspererad till att blogga just nu... Det går väl i perioder.
Jag jobbar ju bara och sen e jag hemma och gör vardagsgrejer.

Igår lämnade vi in min fantstiskt fina klänning så att de kan sy upp den.
Den e väldigt vacker!
Längtar till Seminariet. Ska verkligen bli roligt! :)

I torsdags var jag och fikade i stan.
Då såg jag ut så här:

Condeco - här till vänster på avenyn har helt galet goa cafelattes!Igår hade jag min bruna klänning som har suttit som ett smäck på mej tidigare.
Nu e den nästan för stor... Jag har gått ner i vikt...Hoppas att ni får en fantastisk helg!

Kram Katti