2008-09-09

Tisdag

Idag var jag på seans hos min vän Fanny i Björndamsterassen. Vi skulle ha med oss ett vykort och basserat på det så berättade hon först om den som hade lämnat kortet (utan att hon visste vem det var) och hon beskrev mig ganska exakt faktiskt... Hur jag är i sättet, både negativt och positivt.
Sedan lät hon någon i andevärlden ta kontakt med mig.
Jag fick prata med min farfar (!)

Han sa att det skulle gå skitbra för mej med det här "där jag samlar massa poäng" och där jag "har på mej den där kjolen som jag inte är bekväm i" (min arbetskjol som jag har när jag har hudvårdsklasser är för stor)

Låter lovande... inte sant?

Men hon beskrev han i detalj, hur han såg ut och hur han var... nogrann och pysslig, att han och pappa var lika envisa och att pappa hade hans frimärken och hans klippböcker. Hon berättade att han brukade ta långa promenader för att få fundera och tänka... (Nån som vet om han gjorde det?) Hon sa också att han hade rest mycket i Europa... men det vet jag inte så mycket om heller... vet att han var med mig och mina föräldrar i Norge en gång iallafall... Det har jag sett på superåtta filmer... :)

Sen pratade han om mitt luktsinne och jag har EXTREMT bra luktsinne... det är en förbannelse... tycker jag... men inte han.

Han ville att jag skulle utveckla det...(?)
Varför förstår jag inte... jag kanske ska bli spårhund? ;)
Jag skulle ge pappa en kram iallafall från honom och hälsa... men min farsa skulle väl balla ur om jag kom och berättade att jag har varit på seans och pratat med farfar.... nu vill han ge dej en kram... !!! Ja just ja...


Tycker att denna bild passar lite med kort och så... Nu spådde hon i o f sig inte med kort då men men...

Natti natti på er alla.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh vad härligt med en sån privat seans! Såna vänner borde man ha ;) Låter ju som att du fick reda på en massa trevligt! Ha en bra dag! ( du är förresten nominerad på min blogg för ett tag sen, vet inte om du sett det..) So Long!

Postat av: heidi

men åh. jag vill också!

2008-09-10 @ 12:00:57
URL: http://bedroomdancing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback