2008-09-23

Tisdag

Idag väcktes jag av dotter Sofia... klockan fem på morgonen.
Hon kunde inte sova för hon har fått ett nytt spel till sin dator och då ville hon gå upp tidigt på morgonen för att spela det!
Nehepp du tyckte vi och hon "gick hon och la sig" igen. Efter en halvtimme hör jag hur hon stänger dörren och sätter sej vid datorn... men jag var så trött och visste att jag skulle upp snart så jag orkade inte gå och säga till henne.
Sömnen kom dock aldrig... Klockan ringde sju och då hade jag alltså varit vaken i två timmar.
7-15 var arbetstiden idag. Det var en prövning...
När jag hämtat barnen och kom hem gick det inte att hålla sej vaken längre. Somnade som en stock i sängen...

Igår var det måndagsutbildning.
Min kära vän Frida var med som modell på hudvårdsklassen och vi konsulter pratade om företagsekonomi mm.
Inser ju nu att jag får registera min business som firma... snarast. Jag tänkte att jag skulle ha det som en hobbyverksamhet eftersom jag inte trodde att det skulle gå så bra.
Jag är en oftast öppen för det mesta när jag får presenterat någonting nytt men det betyder inte att jag är blåögd och lättlurad.
Jag har ju gjort en del direktförsäljning innan och gillar det sättet att arbeta på. När jag gjorde det då var dock förtjänsten inte nått att hurra för... men det var kul. :) Med det i erfarenhet så var jag väldigt skeptisk när jag hörde talas om förtjänstmöjligheterna i det här företaget. Jag är förvånad. Nästan chockad... Hur kan det vara så enkelt? Det känns som det borde finnas en hake! Hahaha!

När jag pratade med en person idag om hur bra det har gått för mej och hur mycket jag tjänat på bara 6 klasser så sa hon: Oj, du är duktig... och jag började tänka på det där... för det är jag inte. Alltså klart jag är duktig men inte mer än någon annan.
Allt är helt ursimpelt. Man får allt serverat. Manus, tips, utbildning. Det är bara att läsa innantill och göra som alla andra. Helt gratis dessutom. Det man köper är det man ska sälja till sina kunder på klasserna med 50% förtjänst.
Crazy...
Ringde mamma också och undrade lite över hur hon gör sin bokföring. Hon är frisör.
Hon sa att hon betalade sin revisor mellan 7 och 8 tusen varje år. Det lät iallafall bättre än det som Johanna hade varit tvungen att betala sin... (som hon aldrig mer kommer att anlita)
Bokföring för en pyttefirma som det jag har borde även inte kosta lika mycket som för en etablerad frisersalong som har massa kunder hela dagarna... eller??
Får undersöka detta vidare... Alla kommentarer och råd är välkomna. Tack! :)

Nu gnäller maken... Han vill att jag ska publicera så att han kan få läsa vad jag skrivit...
Jag får väl göra han till viljes...
Go natt till er!


Bokföring...???

Kommentarer
Postat av: heidi

vad konstigt att ens fråga! då måste hon ju fattat att det inte var okej, och varför då ens fråga om hon ändå tänkte skita i vad ni säger? logik... :D

Postat av: Katti

Barn barn barn... du vet... :S

2008-09-24 @ 18:02:39
URL: http://kattitingeling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback