2010-12-17

Fredag

Igår var det späckat schema.
Började halv elva med företagspresentation och direkt efter det var det lunchmöte halv tolv på Sas Radison hotell med massa Sales Directors och några konsulter. Det var jättetrevligt.
Sen var det raka vägen hem och byta om och så iväg till tandläkare. Usch och fy.
Värsta persen.
Nu har jag en provesorisk lagning där. Ska göra e riktig lagning - rotfyllning eller så tar dom bort hela tanden senare. Ser inte fram emot det. :(
Efter det hade jag egentligen en facial men den blev ombokad och tur var väl det kanske så jag fick andas en liten stund för sen på kvällen hade jag klass i Kungälv.
Späckat schema. Somnade som en stock sen när jag kom hem!

Idag har jag varit i Varbeg och träffat tre av mina fantastiska konsulter.
Vi bokade klasser tillsammans. Det var jättemysigt.

Dagens utmaning att skriva om:

Dag 17 – Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?

Fy va jag e tråkig jag e... Har tänkt på den här frågan flera ggr sedan jag läste den.
Jag e alldeles för praktisk tror jag.
Jag börjar tänka så här: Ja, men man kanske skulle byta liv för en dag med nån känd artist eller nån skitrik jäkel... och så direkt tänker jag: Nä, fy va hemskt, jag skulle ju för fasiker mess up hela deras liv. Dom har säkert massa viktiga saker på sin agenda som jag inte alls förstår mej på. Tänk va tragiskt för dom att komma tillbaka till sitt liv och så har jag varit där och trasslat till allt!
Om jag skulle byta liv med någon för en dag skulle det isåfall vara under deras semester när dom åker till ett väldigt varmt land och allt e betalt och klart med massage och fantastisk mat. :)

Good enough?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!



Läser din blogg varje dag... härlig familj, aktivt liv verkar du ha. Vi gör ju samma bloggutmaning... jag skrev inget igår... gav upp... tyckte denna utmaningen var ursvår.



Ha det bra!



Kati

2010-12-18 @ 08:07:04
Postat av: Cecilia

Jag tänker att det hela handlar om vad man vill ha mer av i sitt eget liv. Jag skulle vilja byta liv för en dag med en yogalärare och bara yoga, äta nyttig mat och meditera hela dagen... Sen skulle jag sova en hel natt i minst åtta timmar för att återgå till mitt riktiga liv helt harmonisk och utvilad. Ha en bra helg vännen!

2010-12-18 @ 09:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback