Det börjar ta sej

Idag har jag mått bättre. Imorgon ska jag jobba igen. Är ju förkyld men det får gå, två andra kollegor är borta så jag får ta med mej näsduk och pallra mej dit.
Jag är i alla fall inte så trött och matt som igår.

När jag vaknade kände jag mej inte så pigg men när jag vaknat till liv så kände jag mej bättre och bättre.

På eftermiddagen kände jag mej riktigt kry så vi drog till loppisen i Jonsered och fyndade lite saker. Sen åkte vi till Ica och handlade men då kände jag mej rätt trött och yr efter en stund så helt bra är jag inte än.

Sen har vi röjt lite på vinden också och vi har satt upp hyllor och krokar lite var stans så man får upp lådor på höjden och hänga upp saker.
Nu har vi faktiskt tagit oss igenom varenda låda som finns där uppe. Det som återstår är att namna alla lådorna och hitta rätt plats till allt. Det mesta är organiserat på rätt ställe men lite återstår.
Massa nya Östhjälpen-lådor har vi också skapat och två kartonger med skräp. När vi får bort det också så är allt klart! Wohoo! Vilket hästjobb vi gjort!

Nu återstår hallen.
Väggarna ska rivas och en ny ska byggas. Den fula panelen som finns där nere ska väck och ny tapet ska upp på väggarna.
Sen behöver vi införskaffa garderober så vi har nånstans att hänga upp ytterkläder. En del av garderoben ska ha hyllor så vi kan ha både skor och vantar, mössor och halsdukar och sånt där.
Projekt eller vad säger ni?

Min man kallar vinden för Never ending story. 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback