Morning

Inatt har vi i alla fall sovit!
Eller ja, jag sover ju väldigt hackigt men Eskil sov från nio till halv åtta utan att vakna en endaste gång. Dom stora barnen sover än.
Jag vaknade såklart ett antal gånger men sen lyckades jag somna om.
Chris gick upp halv sex för att åka till jobbet och då hade jag i och för sig svårt att somna på ett tag. Tänkte på den där stackars två åringen som blev kvarglömd i bilen en hel dag av sin pappa. Får ångest. Fy. :(
Ja jag vet. Jag SKA inte se på nyheter.

Idag ska vi inte göra nått speciellt alls. Va skönt att bara vara och inte ha nått alls på agendan.
Imorgon blir det mvc. Lördag och söndag ska Chris cykla stadsloppet och lördag är det också ridning vid tolv och sen dansuppvisning på Svenska mässan vid tre för Sara och söndag är det även kalas för Fia. Så lite späckat schema.
Nästa vecka var det en himla massa då också så jag får verkligen ladda idag så jag orkar.

Igår åkte Chris och handlade sent på kvällen för vi kom på att vällingen var helt slut. Då hade han köpt jordgubbar till mej! :) Men jag var så himla trött så vi sparade dom tills i morse och då satt jag och Eskil och mumsade jordgubbar till frukost. Gott.
Hoppas det blir varmt snart så vi kan åka bort dit till Tuve eller var det nu var och plocka jordgubbar. Det var lyckat sist och jordgubbarna var så himla goda.

Idag hoppas jag att jag e lite mer pigg än vad jag var igår. Här får ni en bild på söta Eskil och trötta mamman i bakgrunden som inte orkade ta sej upp från soffan igår.
Ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: N

Han är så charmig, er lille Eskil.

Svar: Tack! :)
kattitingeling

2013-05-09 @ 23:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback