Visualisering

Med visualiseringen kan du uppnå det som du föresätter dig!

Visualisering är en praktisk metod som gör det möjligt för dig attUPPNÅ DINA MÅL!

Genom att använda TANKAR samt VISUALISERADE BILDER, där du med inlevelse känner in och ser det du ska uppnå i ditt inre kan detta även bli en verkligheten! 

En lyckad form av medveten OMPROGRAMMERING!

Du använder inte bara synen när du visualiserar utan med fördel alla sinnen: synen, hörseln, känseln, smaken och lukten. Med tanken projicerar du först det du vill uppnå, sen skapar du INRE MENTALA BILDER (FANTASIER) med hjälp av dina sinnen.

 
Den här texten ovan hittade jag när jag Googlade på visualisering.
Jag har läst mycket om tankens kraft och använt mej av mindboards för att uppnå det jag vill åstadkomma.

Det här året ska handla om hälsa för mej.
Jag har tidigare oftast skapat mindboards med saker jag vill ha - kläder, möbler, prylar och mer pengar mm men denna gången ska jag bara lägga dit saker som handlar om hälsa.
Vissa saker kostar såklart, som tex en cykel som jag skulle önska men har jag ingen möjlighet att skaffa mej det till våren så kan jag låna min gamla som jag gav bort till Sara.

Så här kommer min mindboard för 2014:


2014 ska jag få ordning på min mage, sova mer, börja cykla, ägna mer tid till mig och min make på tu man hand, fortsätta träna regelbundet, lägga pengar på saker som skapar välbefinnande som: massage, fotvård, nagelvård etc., hitta en bra balans med maten och jobba med min inre hälsa genom att gå i terapi tex och kanske börja träna yoga.

Hur ser din mindboard ut?
Har du ingen? Men göööör en dåååå!
Det funkar. Jag lovar.


Kommentarer
Postat av: Pia

Jag har bestämt mig för att mitt 2014 ska bestå av uppbyggande! :) Där ingår oxå att få en stark kropp och god hälsa, siktar på hållbara goda vanor så det går sakta men säkert framåt :) Jag håller mig till -0,5kg/vecka i medel just för att få det hållbara :)

Svar: Fantastiskt! ❤️
kattitingeling


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback